Evenimentul Zilei > Politica > Ștefănescu s-a dezlănțuit. Candidaturile lui Barna și Ciolș, luate în colimator de fostul lider PSD. „Sistemul si-a anuntat astazi decizia”
Ștefănescu s-a dezlănțuit. Candidaturile lui Barna și Ciolș, luate în colimator de fostul lider PSD. „Sistemul si-a anuntat astazi decizia”

Ștefănescu s-a dezlănțuit. Candidaturile lui Barna și Ciolș, luate în colimator de fostul lider PSD. „Sistemul si-a anuntat astazi decizia”

Duminică, Alianța 2020 a anunțat, oficial, candidatura lui Dan Barna la alegerile prezidenţiale care vor avea loc în toamna anului curent.

Dan Barna a declarat că asta este ceea ce își doresc românii. Ba mai mult, liderul USR susține că obiectivul principal este ajungerea sa în turul doi.

La rândul său, liderul PLUS, Dacian Cioloş, a punctat că Alianţa a decis să aibă candidaţi comuni atât la alegerile locale, cât și la alegerile parlamentare din 2020.

Prima reacție din PSD cu privire la anunțul celor doi lideri vine de la Codrin Ștefănescu. Fostul om de încredere a lui Liviu Dragnea este de părere că  Barna ar fi candidatul „sistemului”, alături de Cioloș, iar totul este un joc al cărui rezultat este deja cunoscut.

„Sistemul si-a anuntat astazi decizia. Barna candidat la prezidentiale si Ciolos premier! Totul decurge conform planului trasat. Ca sa ne ia dracu pe toti!”, e mesajul lui Ștefănescu.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: