Evenimentul Zilei > Actualitate > Steaua – Rubin Kazan, 2-1. „Roș-albaștrii” au câștigat în fața celui mai dificil adversar întâlnit în această vară
Steaua – Rubin Kazan, 2-1. „Roș-albaștrii” au câștigat în fața celui mai dificil adversar întâlnit în această vară

Steaua – Rubin Kazan, 2-1. „Roș-albaștrii” au câștigat în fața celui mai dificil adversar întâlnit în această vară

Steaua a învins-o pe Rubin Kazan, scor 2-1, într-un meci amical disputat, astăzi, în cadrul cantonamentului din Austria.

Steaua a obținut, astăzi, primul succes din cadrul cantonamentului din Austria. „Roș-albaștrii” i-au învins într-un test de verificare pe rușii de la Rubin Kazan, scor 2-1 (Tudorie – 62 și Stanciu – 79 / Karadeniz – 27). În primul meci, „militarii” pierduseră cu austriecii de la Klagenfurt, scor 4-5, iar în cel de-al doilea remizaseră cu polonezii de la Legia Varșovia, scor 1-1. Pe 3 iulie, campioana României va evolua împotriva echipei azere FC Qarabagh.

„Suntem mulțumiți pentru victorie. Încă suferim la relațiile de joc. Mai avem timp să le punem la punct. Sunt trasee de joc, va mai dura până totul se va lega mai bine. Mai sunt câteva zile până la meciurile oficiale, trebuie să găsim o formulă cât de cât de bază. Și în următoarele meciuri vor fi schimbări. Trebuie să avem un echilibru la minute jucate", a spus Mirel Rădoi, la Digi Sport.