Evenimentul Zilei > Sport > Steaua nu vrea să-și lase jucătorii și la amicalul cu Danemarca
Steaua nu vrea să-și lase jucătorii și la amicalul cu Danemarca

Steaua nu vrea să-și lase jucătorii și la amicalul cu Danemarca

Abia întors în fotbal, selecționerul Anghel Iordănescu a dat peste primele probleme. Oficialii clubului Steaua nu doresc ca cei șapte „militari” să ia parte și la cea de-a doua acțiune a primei reprezentative: meciul amical cu Danemarca, ce va avea loc la data de 18 noiembrie, pe „Arena Națională”.

 „Sper să meargă cât mai mulţi jucători la naţională şi sper să se întoarcă după meciul cu Irlanda de Nord pentru că au multe meciuri în acest sezon. Sperăm să avem înţelegere din partea Federaţiei şi să ne redea jucătorii după meciul din preliminarii”, a spus Costel Gâlcă , antrenorul roș-albaștrilor, după meciul câștigat de echipa sa, duminică, la Concordia Chiajna, scor 1-0.

Aștepta un telefon de la Costel Gâlcă

Anghel Iordănescu i-a răspuns, ieri, fostului său elev, și i-a transmis că ar fi preferat să aibă un dialog pe această temă.

„Îmi doresc să am o colaborare bună cu antrenorii de cluburi. Jucătorii de la Steaua au avut un program extrem de încărcat, am vrut să merg acolo pentru a vedea ce program li se face, cum se antrenează, să văd ce fac Latovlevici și Luchin, dar și care este atmosfera de la Steaua, pentru că dă cei mai mulți jucători. Cred ca era normal, așa cum și eu l-am sunat, așteptam ca și Costel Gâlcă să mă sune și pe mine și să-mi spună ce dorește”, a afirmat selecționerul.

Jucătorii echipei din Ghencea, convocați la națională sunt: Srgian Luchin, Paul Papp, Alexandru Chipciu, Lucian Sânmărtean, Andrei Prepeliță, Cristi Tănase și Claudiu Keșeru.