Alexandru Tudorie, atacantul Stelei, a vorbit despre incidentul consumat, duminică noaptea, în Centrul Vechi din Capitală. Fotbalistul a fost acuzat că și-a lovit fosta prietenă, care a depus plângere la Poliție.

„Am participat, alături de iubita mea, la o petrecere în oraș. În momentul în care am părăsit locația respectivă, ne-am intersectat cu fosta mea prietenă, care a început să-i adreseze injurii actualei mele iubite. Între cele două a izbucnit un conflict, iar eu am încercat să-l aplanez, împingându-le pe amândouă în sensuri opuse. Din păcate, în momentul în care am tras-o de jachetă, fosta mea prietenă s-a impiedicat și a căzut în genunchi. Dupa aceea, eu le-am lăsat pe cele două să-și rezolve problemele și am plecat. De aici și până la a spune că eu am bătut-o este un drum foarte lung. În zonă se află camere video de supraveghere, deoarece există mai multe sedii de banci, astfel încât organele abilitate, la care domnișoara respectivă a apelat, pot verifica exact desfășurarea incidentului. Îmi pare rău că am ajuns în această postură, deoarece nu este normal ca fosta mea prietena să încerce să-și facă imagine pe seama unui astfel de incident, în care eu nu am fost, in nici un caz, agresorul", a spus Tudorie.

De asemenea, Valeriu Argăseală, președintele Stelei, a comentat și el incidentul. „Am discutat cu Alex vizavi de acest incident. Având în vedere faptul că declarațiile celor doi sunt total contradictorii, ne rezervăm, pentru moment, dreptul de a lua în considerare doar varianta jucătorului. Clubul nostru va demara o ancheta în acest sens și avem încredere în faptul că adevarul va ieși la lumina. Pentru moment, putem spune doar că Tudorie va fi tras la răspundere pentru faptul că se afla în oraș la o ora foarte avansată, în conformitate cu Regulamentul Intern al clubului", a afirmat oficialul.