Evenimentul Zilei > Actualitate > Steaua a PIERDUT sigla: „Nu există cale de rezolvare”
Steaua a PIERDUT sigla: „Nu există cale de rezolvare”

Steaua a PIERDUT sigla: „Nu există cale de rezolvare”

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, a declarat, într-un interviu acordat ProSport, că negocierile dintre clubul „roș-albastru” și Clubul Sportiv al Armatei, în privința emblemei și simbolurilor steliste, au intrat în impas.

„A fost o mare încercare din partea celor de la Armată de a obţine mai mulţi bani, cu toate că, prin închirierea bazei sportive din Ghencea, Steaua a plătit o sumă considerabilă. Un singur meci în Ghencea a costat-o pe Steaua 24.000 de euro, iar pentru baza de antrenament s-au plătit alţi bani.

Eu cred că Armata a greşit, pentru că a deschis o Cutie a Pandorei, pe care o va închide foarte greu. 6 luni nu s-a întâmplat nimic cu acea siglă. Eu am spus că acea siglă are valoare doar pe tricourile unei echipe ca Steaua Bucureşti.

Dacă o pui pe tricourile unei echipe ca Olimpia Satu Mare, nu mai are aceeaşi valoare. Cei de la Armată au doar de pierdut, pentru că această siglă nu mai produce acum. În plus, eu cred că, la un moment dat, cei de la Armată vor fi întrebaţi de ce noi nu mai evoluăm în Ghencea.

Din punctul meu de vedere, nu există nicio cale de rezolvare, pentru că ambele părţi s-au poziţionat pe poziţii de forţă. E vorba doar de bani, nu e vorba de nicio tradiţie, de nimic”, a declarat Duckadam pentru sursa citată.