Gelu Vişan: "Organizația mafiotă SRI/DNA este destructurată, ei, alături de Maior, Coldea, Kovesi, Dumbravă și mulți alți procurori și judecători pot înfunda pușcăria mulți ani. Ei știu cât au furat împreună și au încălcat legea, așa că sunt în stare să arunce România în aer doar pentru a scăpa (…).

Ei însă nu ar fi putut face nimic fără a fi sprijiniți și coordonați de SRI, DNA și judecători. Implicarea în preluarea unor posturi de televiziune, deturnarea proceselor, a actelor prin care cei deposedați făceau plângeri peste plângeri, încercau să-și apere bunurile furate, măsluirea probelor, ascunderea unui întreg dosar la DNA ne arată cum funcționează o organizație de tip mafiot.

Aflăm totodată că George Maior a făcut dosare penale (?!?) lui Klauss Werner Iohannis și lui Hellvig și le-a înaintat lui Horia Georgescu și Justiției, pentru a le pune în practică, motiv pentru care Horia Georgescu a fost ulterior arestat de către Iohannis, după ce a ajuns președinte, închizând-și dosarul tot cu ajutorul lui Maior, cel care i-l făcuse, motiv pentru care dobitocul l-a făcut ambasador în SUA!!!!

Asta este exact o reglare de conturi între capi ai lumii mafiote!
Pentru cei care mai cred în vreo formă de justiție care funcționează sau ar fi funcționat în România, văd, cu dovezi că:
Statul Român este un Stat Mafiot", a scris Gelu Vişan.