Evenimentul Zilei > International > Statuia de ceară a lui Donald Trump a fost mutată în Texas. Oamenii aveau tendința să o lovească în față
Statuia de ceară a lui Donald Trump a fost mutată în Texas. Oamenii aveau tendința să o lovească în față

Statuia de ceară a lui Donald Trump a fost mutată în Texas. Oamenii aveau tendința să o lovească în față

O figură de ceară a fostului președinte Donald Trump a fost scoasă din exopziția la Louis Tussaud’s Waxworks din San Antonio, Texas, deoarece clienții o loveau în continuu și o zgâriau.

O figură de ceară a fostului președinte Donald Trump a fost scoasă din expoziția la Louis Tussaud’s Waxworks din San Antonio, Texas, deoarece clienții o loveau în continuu și o zgâriau.

„Am avut întotdeauna probleme cu secțiunea prezidențială, deoarece indiferent de ce președinte ar fi fost – Bush, Obama sau Trump, oamenii voiau să îi lovească”, a declarat Clay Stewart, manager regional al Ripley Entertainment. Ripley’s deține Waxworks.

Stewart a declarat jurnaliștilor că figura lui Donald Trump a fost bătută suficient de rău pentru a-și lăsa urme adânci pe fața cerată, necesitând mutarea în depozit.

O figură a fostului președinte Barack Obama și-a pierdut urechile de șase ori, iar figura fostului președinte George W. Bush a fost lovită în nas, a spus Stewart.

„Oamenii sunt agresivi când vine vorba de politicieni”, a comentat el.
Ripley’s a realizat trei figuri ale lui Trump în 2016 pentru diferitele sale atracții din întreaga națiune, spunând că fiecare a necesitat aproximativ șase săptămâni de artizanat.

„La fel ca în viața reală, statuia de ceară a lui Trump sondează aproximativ 50% – iubită de unii vizitatori ai Ripley, detestată de alții”, a spus compania într-un comunicat de presă de atunci.
În prezent, Ripley’s lucrează la statui de ceară ale președintelui Joe Biden.

Un vizitator a spus într-un video pe YouTube că statuile de ceară din muzeul San Antonio „seamănă poate cu 30-40% ca vedetele sau oamenii celebri pe care încearcă să le imite” și a comparat figura lui Trump cu actorul Mickey Rourke.