„Principesa Moştenitoare Margareta s-a întors în Elveția, pentru a fi alături de Regele Mihai”, potrivit comunicatului de presă.

Altețele Lor Regale Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu au revenit în Elveția duminică seara, la reşedința privată a Majestății Sale.

„Starea generală a Regelui Mihai s-a agravat şi prezintă o slăbiciune accentuată, cu o scădere semnificativă a rezistenței. În această săptămână, Familia Regală va avea o rundă de întâlniri cu medicii Majestății Sale, pentru a discuta tratamentul curent al Regelui şi pentru a primi sfatul lor în circumstanțele actuale”, anunță Casa Regală.

Regele Mihai a împlinit, pe 25 octombrie, vârsta de 96 de ani.

„Merg în Elveția săptămâna viitoare şi după aceea o să vă explic cum e (n.r. – starea Regelui Mihai), că deocamdată am vorbit numai la telefon. E fericit că s-a întâmplat astă seară, de ziua lui. Dar, când o să merg acolo, o să ştiu mai mult”, a declarat Principesa Margareta, pe 25 octombrie, cu prilejul organizării celei de-a zecea ediții de la Ateneul Român a concertului caritabil regal caritabil.