Evenimentul Zilei > Actualitate > VICIUL PENAL al unui STAR de la PROTV. Și-a riscat LIBERTATEA și poate rămâne FĂRĂ CASĂ
VICIUL PENAL al unui STAR de la PROTV. Și-a riscat LIBERTATEA și poate rămâne FĂRĂ CASĂ

VICIUL PENAL al unui STAR de la PROTV. Și-a riscat LIBERTATEA și poate rămâne FĂRĂ CASĂ

Viciile nu țin cont de statului persoanei care se lasă acaparată. Iar lipsa controlului asupra acestora poate să creeze probleme mari pentru persoana în cauză.

Acesta este și cazul unuia dintre cei mai iubiți actori ai momentului, celebrul Firicel.

Acum zece ani, într-o perioadă în care nu cunoscuse gustul succesului, Toma Cuzin a avut problem din cauza consumului de droguri.

Acesta a fost în vizorul procurorilor DIICOT după ce a fost prins cu droguri pe litoral, conform telegrafonline.ro.

Chiar dacă problemele lui Toma Cuzin s-au terminat din punct de vedere juridic, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) trimițând o cerere de confirmare a renunţării urmăririi penale a actorului, acesta o să rămână cu o “pată” permanentă.

 

"În urma raziilor efectuate în noaptea de sâmbătă spre duminică, în staţiunile de pe litoral, lucrătorii BCCO au prins în flagrant opt turişti care aveau asupra lor stupefiante pentru consumul propriu, printre ei numărându-se şi un actor al Media Pro Pictures. Este vorba despre Cuzin Toma, în vârstă de 30 de ani, din Bucureşti, care deţinea împreună cu A.M.D., o studentă în vârstă de 22 de ani, trei grame de haşiş şi un gram de marijuana procurate de la un traficant din Capitală. Cei doi au fost surprinşi de oamenii legii în jurul orelor 4.00, în zona clubului Expirat, din staţiunea Vama Veche", scria pe 15 august 2007, ziarul Telegraf.

 

Nu a fost singura problemă a actorului. Acesta este la un pas să își piardă casa, procesul pe care Cuzin îl are contra băncii de la care a contractat un credit în franci elvețieni fiind pe rol.