Evenimentul Zilei > Politica > SPP-iștii OPOZIȚIEI versus SPP-iștii PUTERII. MĂRTURII EXPLOZIVE ale unui ofițer SPP. Cum sunt SPIONAȚI DEMNITARII. „Există o unitate de filaj…”
SPP-iștii OPOZIȚIEI versus SPP-iștii PUTERII. MĂRTURII EXPLOZIVE ale unui ofițer SPP. Cum sunt SPIONAȚI DEMNITARII.  „Există o unitate de filaj…”

SPP-iștii OPOZIȚIEI versus SPP-iștii PUTERII. MĂRTURII EXPLOZIVE ale unui ofițer SPP. Cum sunt SPIONAȚI DEMNITARII. „Există o unitate de filaj…”

Dezvăluiri explozive ale unui ofițer SPP! Mai exact, acesta a declarat la Antena3, sub protecția anonimatului, că există o unitate de filaj a SPP și că este posibil să se fileze și demnitari. Reamintim că Liviu Dragnea a declarat că Lucian Pahonțu, șeful SPP, urma să-l ”execute” undeva prin luna martie. Urmare declarațiilor șefului PSD, Viorica Dăncilă a renunțat la protecția SPP pe motiv că, în loc să se ocupe de siguranța demnitarilor, SPP se ocupă cu monitorizarea și spionarea acestora.

„Acești aghiotanți fac parte din viața demnitarului. Există o unitate de filaj a SPP și este posibil să se fileze și demnitari. Da, pot fila și alte elemente care nu țin de protecția demintarilor. Nu este legal să fileze demnitarii”, a declarat ofițerul SPP.

Acuzații de SPIONAJ la NIVEL ÎNALT! Cum se termină SCANDALUL DRAGNEA- PAHONȚU. Toți miniștrii Guvernului Dăncilă au RENUNȚAT la serviciile SPP

SPP-iștii, împărțiți între Putere și Opoziție

Acesta a mai precizat și faptul că SPP-iști erau împărțiți în cei ai puterii și cei ai opoziției.„Din 2006, ne-a venit și noua randul și voi sa stati in opozitie„, a declarat ofițerul SPP. Acesta a mai precizat că nu este legal să se fileze demnitarii.

De unde s-a declanșat toată povestea…

Reamintim că zilele trecute premierul Viorica Dancilă și miniștrii săi au renunțat la serviciile de protecție oferite de SPP, iar Dăncilă a fost adusă la sediul Guvernului cu o mașină a Jandarmeriei.

MIZA REALĂ A SCANDALULUI SPP. Un fost ofiţer al Serviciului A SPUS TOTUL. Rolul lui Iohannis şi BIZARA COINCIDENŢĂ. Obiectiv pervers

Codrin Ștefănescu a comentat această hotărâre, susținând că decizia este una firească, deoarece „în loc să asigure siguranța unor demnitari, se ocupă cu monitorizarea și spionarea unor demnitari”. Reamintim că și Liviu Dragnea a declarat luni seara că Lucian Pahonțu, șeful SPP, urma să-l ”execute” undeva prin luna martie.