Evenimentul Zilei > Politica > Cum se termină SCANDALUL DRAGNEA- PAHONȚU? Toți miniștrii Guvernului Dăncilă au RENUNȚAT la serviciile SPP. Acuzații de SPIONAJ!
Cum se termină SCANDALUL DRAGNEA- PAHONȚU? Toți miniștrii Guvernului Dăncilă au RENUNȚAT la serviciile SPP. Acuzații de SPIONAJ!

Cum se termină SCANDALUL DRAGNEA- PAHONȚU? Toți miniștrii Guvernului Dăncilă au RENUNȚAT la serviciile SPP. Acuzații de SPIONAJ!

Și-au început mandatul cu o premieră! Mai exact, premierul Viorica Dancilă și miniștrii săi au renunțat la serviciile de protecție oferite de SPP, iar Dăncilă a fost adusă la sediul Guvernului cu o mașină a Jandarmeriei. Codrin Ștefănescu a comentat această hotărâre, susținând că decizia este una firească, deoarece „în loc să asigure siguranța unor demnitari, se ocupă cu monitorizarea și spionarea unor demnitari”. Reamintim că și Liviu Dragnea a declarat luni seara că Lucian Pahonțu, șeful SPP, urma să-l ”execute” undeva prin luna martie.

Secretarul general adjunct, Codrin Ștefănescu, a comentat, la Antena3, decizia executivului.

„Am vorbit în ultimul an de implicarea SPP-ului și a domnului Pahonțu în chestiuni care țin de politică: demnitari care sunt monitorizați, o bază de date care strânge la acești domni. (…) Decizia este firească. În momentul în care acest serviciu, în loc să asigure siguranța unor demnitari, se ocupă cu monitorizarea și spionarea unor demnitari și a trimite unui singur om care face analiză pe ele, nu sunt în regulă„, a spus Codrin Ștefănescu.

Dragnea RECUNOAȘTE RELAȚIILE cu STATUL PARALEL. A ADMIS existența VIZITELOR SECRETE la VILELE SRI

Și Dragnea l-a pomenit pe șeful SPP

Și șeful PSD a declarat luni seară că a primit  semnale că, pe undeva, prin luna martie avea să fie „executat” pentru ca Mihai Tudose, la acea vreme premier al României, să îi ia locul la conducerea partidului.

„O să fiu EXECUTAT…” Își SIMTE SFÂRȘITUL APROAPE Liviu Dragnea? DECLARAȚII BOMBĂ: luna martie era TERMENUL pentru ELIMINARE!

„Un coleg de-al nostru, Paul Stănescu, a spus că un bun prieten de-al lui a fost trimis de domnul Pahonţu, şeful SPP, şi i-a spus că undeva prin martie eu o să fiu executat, iar el să stea deoparte că o să fie protejat şi o să ajungă preşedintele partidului. Dacă același tip de discuție l-a avut și cu Grindeanu sau Tudose putem începe să avem explicații. Mi se pare un lucru foarte grav”, a mai spus Liviu Dragnea, potrivit Antena3.