Paul Pogba, pe urmele Simonei Halep. Testat pozitiv și la contra-expertiză

Paul Pogba, pe urmele Simonei Halep. Testat pozitiv și la contra-expertiză Sursa foto: Tardito/Xinhua)

Paul Pogba a fost testat pozitiv la testosteron şi la contra-expertiză, eşantionul B, a anunţat vineri agenția de presă Sky Sports. Mijlocașul lui Juventus s-ar putea confrunta cu o interdicție de patru ani pe ternul de fotbal.

Paul Pogba a fost testat pozitiv la testosteron şi la contra-expertiză, eşantionul B. Celebrul fotbalist a fost suspendat provizoriu luna trecută. Testul a fost efectuat după victoria cu 3-0 a Juve. Meci disputat în deschiderea sezonului în Serie A, pe 20 august, la Udinese. A fost detectat pozitiv la testosteron, un hormon care crește rezistența fizică.

Paul Pogba pe urmele Simonei Halep

După testul iniţial, pe data de 20 august, mijlocaşul francez Paul Pogba a solicitat o contra-expertiză. Rezultatele eșantionului B au apărut vineri şi, potrivit unor surse, sunt pozitive.

În acest moment, Pogba (30 de ani) ar putea fi suspendat pentru patru ani. Această sancţiune ar putea fi redusă la jumătate dacă jucătorul reuşeşte să demonstreze că nu a intenţionat să-şi îmbunătăţească „nivelul de performanţă”. Dacă nu va putea să dovedească acest lucru, Pogba şi-ar putea vedea cariera încheiată, iar contractul cu Juventus reziliat.

Ne puteți urmări și pe Google News

Agentul său a spus că Paul Pogba nu a intenționat niciodată să încalce regulile. Tribunalul național antidoping al Italiei (Nado Italia) a fost contactat pentru comentarii.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, jucând fotbal şi jucând fotbal

Sursa foto: Facebook

Se crede că Juventus i-ar putea suspenda salariile tânărului de 30 de ani dacă încep procedurile împotriva lui. De asemnea, clubul italian i-ar putea rezilia contractul dacă primește o interdicție aşa de mare.

Paul Pogba primeşte în jur de 6,8 milioane de lire sterline pe sezon

O interdicție de doi ani ar putea primi numai dacă se poate dovedi că jucătorul a luat o substanță interzisă în mod deliberat. Tânărul de 30 de ani a jucat de doar 12 ori în ultimele două sezoane cu clubul italian, care se presupune că îi plătește în jur de 6,8 milioane de lire sterline pe sezon.

În acest sezon, a jucat de două ori, venind de pe banca de rezerve. A jucat pentru un total de doar 52 de minute în prima divizie a Italiei Serie A. Jucătorul s-a luptat cu mai multe accidentări. Problemele în afara terenului l-au afectat și pe Pogba în ultimii ani.

Pogba s-a confruntat cu mai multe probleme. Fotbalistul a fost amenințat de o bandă de bărbați mascați, înarmați, într-un apartament din Paris, care au cerut milioane pentru „servicii de protecție”. Ancheta se află în desfășurare. S-a interogat multe persoane pentru acuzații de extorcare, răpire și conspirație criminală împotriva lui Pogba. Fratele lui ar fi fost implicat în acest complot.