Evenimentul ZileiActualitateSpitalul Universitar de Urgență București, nominalizat pentru prestigiosul premiu „Best Hospital”

Spitalul Universitar de Urgență București, nominalizat pentru prestigiosul premiu „Best Hospital”

Spitalul Universitar de Urgență București, nominalizat pentru prestigiosul premiu „Best Hospital”
Cea mai mare instituție medicală din România, Spitalul Universitar de Urgență din București, a fost nominalizată vineri, 28 ianuarie, de către Europe Business Assembly (EBA), o organizație non-guvernamentală formată din lideri politici, științifici și de afaceri voluntari din întreaga lume, pentru premiul internațional de renume „Best Hospital”/„Cel mai bun spital”.

Spitalul Universitar de Urgență București a fost nominalizat pentru prestigiosul premiu „Best Hospital” de către organizația internațională EBA din Marea Britanie, în semn de recunoaștere față de siguranța și eficiența metodelor de tratament puse la dispoziția pacienților și nu numai.

Cel mai mare spital din țară, nominalizat la Londra la categoria „Best Hospital”

În cadrul proiectului „Best Hospital” sunt premiate companii și furnizori de servicii medicale care au marcat activități de mare succes la nivel național.

„Spitalul Universitar de Urgență București a demonstrat o rezistență și o adaptabilitate semnificativă la dificultățile de lucru în condițiile unei pandemii și a oferit servicii medicale sigure și de înaltă calitate și a introdus soluții inovatoare și o abordare terapeutică eficientă”, se arată într-un comunicat adresat managerului instituției medicale cu pricina.

În semn de apreciere față de modernitatea echipamentelor medicale, precum și a cadrelor „extrem de profesioniste”, reprezentanții EBA au decis în cadrul forumului online 2022 nominalizarea instituției pentru premiul internațional „Best Hospital”/„Cel mai bun spital”.

Premiul „Managerul anului” merge la medicul Cătălin Cîrstoiu 

De asemenea, medicul Cătălin Cîrstoiu a fost premiat cu titlul „Managerul anului”. „Sunteți selectat ca destinatar al titlului „Managerul anului”, cu prezentarea unei medialii personale”, se arată în comunicatul citat.

Managerul Spitalului Universitar de Urgență București, Cătălin Cîrstoiu

„Acest lucru este o recunoaștere a reputației excelente, a siguranței și eficienței metodelor de tratament, personalul medical extrem de profesionist și echipamentele moderne”, a transmis reprezentantul forumului „Achievements 2022”.

Instituțiile medicale premiate vor primi, printre altele, prin curierat, „un trofeu impresionant realizat din metale prețioase ca semn suprem al excelenței serviciilor medicale și al reputației impecabile”.

Forumul online „Achievements 2022” și prezentarea premiilor pentru liderii regionali vor avea loc pe 25 martie.


Accesează: