Bărbatul în vârstă de 28 de ani a ajuns în arestul IPJ Timiș, fiind reținut de polițiști pentru comiterea mai multor furturi dintr-un bancomat. „În data de 8 ianuarie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara au identificat un bărbat, de 28 de ani, bănuit de comiterea mai multor furturi dintr-un bancomat situat în incinta unei societăți comerciale”, anunță Biroul de Presă al Poliției Timiș. În fapt, în perioada septembrie – decembrie 2018, cel în cauză, ar fi sustras în mod repetat, dintr-un atm, situat în incinta unei societăți comerciale de pe raza municipiului Timișoara, diferite sume de bani. În total, în această perioada a fost reclamat un prejudiciu total de 14.300 de lei.

”În urma investigațiilor efectuate, s-a reușit prinderea în flagrant a bărbatului, care în noaptea de 8 ianuarie a sustras printr-o fantă laterală, suma de 300 lei, în momentul în care un client a accesat bancomatul”, a mai transmis IPJ Timiș.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, bănuitul fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Poliției Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitului precum și recuperarea prejudiciului.