Spania, "frumoasa" de la Euro

Spania, "frumoasa" de la Euro

Spania a învins lejer Rusia şi a arătat că, alături de Portugalia şi Olanda, este cea mai spectaculoasă echipă a Euro 2008. A fost 4-1 până la urmă, graţie "triplei" lui Villa şi golului din ofsaid a lui Fabregas. Pentru echipa lui Hiddink, a înscris Pavlyucenko, în minutul 86.

SPANIA-RUSIA 4-1. Au marcat Villa ( 20, 44, 75 ), Fabregas ( 90 ) / Pavlyucenko ( 86 ). FINAL DE MECI LA INNSBRUCK.

Min 90. GOOOLLLLL SPANIA. Este 4-1 pentru spanioli, gol Fabregas, după o mare greşeală a apărării ruse. Totuşi, mare greşeală de arbitraj. Marcatorul se afla în ofsaid.

Min 89. Semak primeşte o minge în careul lui Casillas, rusul preia pe piept, driblează, dar trage slab.

Ne puteți urmări și pe Google News

Min 85. GOOOLLL RUSIA! Înscrie Pavlyucenko după un corner executat perfect de Zhyrkov. Spania-Rusia devine astfel meciul cu cele mai multe goluri de la acest Euro.

Min 82. Pavlyucenko trage foarte puternic de la 25 de metri de poarta lui Casillas, dar mingea trece puţin pe lângă. Ar fi meritat ruşii să reducă din diferenţă!

Min 78. Intră Xabi Alonso în locul lui David Silva. A făcut un bun joc la închidere ultimul!

Min 75. GOOLLLL SPANIA! Al treilea gol pentru David Villa, care finalizează excelent o acţiune rapidă de atac a mijlocaşilor spanioli. VEZI FIŞIERE MULTIMEDIA!

Min 71. Ce schimbare face Hiddink. Intră atacantul Adamov în locul lui Bîstrov, care intrase pe teren la pauză!

Min 68. Corner pentru Spania, cap Senna, mingea este respinsă de Akinfeev până la Silva, care şutează din voleu, dar Akinfeev prinde. Min 65. Încă un contraatac rapid al Spaniei, Fabregas pasează pentru Villa, dar Akinfeev anticipează şi respinge cu piciorul de la marginea careului mare.

Min 63. Iese Iniesta, intră Cazorla. Se poate spune că Aragones se retrage, Cazorla fiind un mijlcaş mai degrabă defensiv, în timp ce Iniesta unul pur ofensiv.

Min 60. A intrat Torbinski în locul lui Semshov. Villa scapă din nou singur, trage la poartă, dar Akinfeev apără. Ruşii au început să neglijeze defensiva, lucru de înţeles având în vedere scorul de pe tabelă.

Min 54. Iese Torres, intră Fabregas.

Min 50. Rusia domină debutul de repriză şi acţiunile curg la poarta lui Casillas. Câteva lovituri de cap extrem de periculoase la poarta Spaniei, finalizate cu lovituri de cap ale atacanţilor ruşi.

Min 46. A început partea a doua a meciului. Să vedem ce schimbări tactice a făcut Hiddink. Rusia trebuie să atace! A intrat mijlocaşul lui Spartak Moscova, Vladimir Bîstrov.

Evz.ro vă invită să participaţi pe durata turneului la concursul "Ghiceşte cu EVZ scorul zilei!", prin care puteţi câştiga un tricou-replică al echipei de fotbal a României sau un bax de bere. Final de primă repriză la Innsbruck. Spania-Rusia 2-0.

Min 45. GOOOL SPANIA. "Dublă" pentru Villa, care înscrie pe sub Akinfeev, după o pasă perfectă a lui Iniesta. VEZI FIŞIERE MULTIMEDIA!

Min 41. Lovitură liberă periculoasă pentru ruşi, după un fault al lui Iniesta la Zhirkov. Pavliucenko trimite în bară, dar arbitrul fluierase un fault al atacantului rus.

Min 32. Acţiune de atac a ruşilor, mingea ajunge la Zyrianov, care driblează doi spanioli, dar pasa este greşită.

Min 27. Akinfeev apără un şut la colţul scurt al lui David Villa. Momente bune pentru Spania, care forţează golul doi.

Min 22. Încă o ocazie mare pentru Spania, mingea ajunge la Fernando Torres, acesta încearcă să trimită peste Akinfeev, dar nu găseşte poarta

Min 20. GOOLLL SPANIA! Torres este excelent pe partea stângă a atacului, driblează un stoper rus şi pasează ideal pentru David Villa, care înscrie cu poarta goală! VEZI FIŞIERE MULTIMEDIA! Min 16. Ocazie importantă pentru Rusia, la o centrare pentru Semak, care trimite din 10 metri pe lângă poarta lui Iker Casillas.

Min 12. Ruşii mizează pe contraatacuri, profitând de viteza şi inspiraţia atacanţilor Bilyaletdinov şi Pavlyuchenko

Min 9. Prima acţiune a lui Fernando Torres, atacantul lui Liverpool driblează la marginea careului ruşilor şi trage pe lângă poarta lui Akinfeev.

Min 5. Spania joacă foarte rapid, cu Villa puţin retras şi Torres mereu între stoperii ruşilor. Villa obţine o lovitură liberă de la marginea careului rus, dar Iniesta centrează slab.

Min 1. A început meciul de pe "Stadion Tivoli" din Innsbruck. Să vedem dacă această generaţie de excepţie a Spaniei îşi poate demonstra valoarea la un turneu final.

Dacă spaniolii au venit la Euro 2008 cu un lot extrem de valoros, cu vedetele Xavi, Torres, Fabregas şi David Villa în mare formă, starul Rusiei este antrenorul Guus Hiddink, mai mereu inspirat în momentele decisive.

Stadionul Tivoli din Innsbruck, cu o capacitate de 30.000 de locuri, a fost special construit pentru a găzdui meciurile de la Euro 2008.

ULTIMELE ŞTIRI DE LA EURO 2008:

Meciul văzut din galeria românilor Jucătorii îi cer lui Piţi să schimbe tactica!

COMENTARIUL MECIULUI SPANIA - RUSIA

Ursul rusesc a jucat cum au cântat spaniolii

Italienii: „Trebuie să batem România“

Răducioiu: „Sper să nu fie cel mai slab meci!“ --------------------------------------------------------------------------- Am blocat cheia franceză

COMENTARIUL MECIULUI ROMÂNIA - FRANŢA 0-0

Piţurcă: "Cu Italia, veţi vedea un Mutu mai periculos"

Campionatul Europei unite

Secretul apărării fier-beton: patru stoperi

Seceta de goluri i-a lăsat pe români în ploaie

Olanda a umilit Italia!