Cazul este învăluit în mister, mai ales că cele mai multe informații pe care anchetatorii le-au strâns sunt furnizate de prietenul spaniol al Danei. Problema este că relația celor doi nu stătea chiar pe roze, în trecut tânăra prezentându-se la Poliție pentru a-l reclama pe partener pentru rele tratamente.

Anchetatorii au căutat-o pe aceasta inclusiv cu elicoptere și drone, dar până acum nu au găsit niciun indiciu care să îi ajute la găsirea Danei. În schimb, o conversație pe care Sergio Ruiz, partenerul Danei, a avut-o cu Florin, fratele acesteia, ridică anumite semne de întrebare.

Ruiz: Sunt Sergio, cumnatul tău…

Leonte: Spune!

Ruiz: Uite, încă de ieri, Dana a dispărut. Nu se știe nimic despre ea. Este bine să știi și tu.

Leonte: Și pe mine de ce naiba crezi că m-ar interesa?

Ruiz: Păi de asta, că mi s-a părut normal să știi.

Leonte: Pe mine de ce m-ar interesa? La naiba!

Ruiz: Păi nu a mai venit acasă.

Leonte: A plecat cu altul!

Poveștile celor doi legate de dispariția femeii sunt la fel de curioase. Fratele susține că Dana era nedezlipită de telefon și că nu înțelege cum ar fi putut să plece tocmai acum când născuse copilul pe care și-l dorea atât de mult.

În același timp, Sergio Ruiz, partenerul, susține că Dana era amenințată de un cămătar din România căruia îi datora o sumă de bani și că i-ar fi spus că vine în țară pentru a rezolva problema. „A plecat și m-a lăsat singur cu un copil de șapte luni”, s-a plâns acesta.