Evenimentul Zilei > Actualitate > Cazul Sorina Pintea și legătura cu fostul prim-adjunct al SRI Florian Coldea
Cazul Sorina Pintea și legătura cu fostul prim-adjunct al SRI Florian Coldea

Cazul Sorina Pintea și legătura cu fostul prim-adjunct al SRI Florian Coldea

Eliberată, vineri, din Arestul Poliției Capitalei, Sorina Pintea este internată în stare gravă, spune soțul ei, și nu este adevărat că s-a distrat la balul femeilor din PSD.

Ovidiu Goga a negat că soția lui ar candida la primăria muncipiului Baia Mare, spunând că toți cei care au umilit-o pe Sorina Pintea în ultimele zile au dat dovadă de lipsă de umanitate, neștiind cine a fost în spate.

Soțul Sorinei Pintea, care a recunoscut că a fost subaltern al generalului SRI Florian Coldea, a explicat că, în condiții de arest, boala de care suferă soția lui, dermatomiozită, s-a agravat. Are mari probleme digestive, mușchii esofagului fiind afectați, și șchioapătă mai rău.

”Are vasculită pe picioare. Inseamnă o autodistugere a vaselor de sânge care, netratată la timp, ajunge la toate vasele de sânge din corp. Iar hrana de care are nevoie nu poate fi asigurată în condiții de detenție. În primul rând, fără sare. Apoi, trebuie să îți dozezi elemente care să ajute medicația. În arest este imposibil pentru că nu există personal calificat și resurse pentru asta”, a precizat Ovidiu Goga.

Soțul Sorinei Pintea a mai spus că, în afara dosarului în care este cercetată soția lui, pentru familia lor  ”viața are o cu totul altă valoare din noiembrie, anul trecut, când a primit diagnosticul bolii”.

Iar prof. dr. Olga Simionescu, invitata lui Mihai Gâdea, a confirmat că dermatomiozita este ”o boală problematică, gravă, nu există posibilități de vindecare totală”. Întrebat de ce crede că Sorina Pintea a avut parte de o asemenea ”umilință” și de ce, când se știa că ea este internată în spital, apar ”poze mizerabile” în care ea ar fi la balul femeilor din PSD, Ovidiu Goga a spus că nimic nu este adevărat.

El a făcut referire și la zvonurile privind candidatura Sorinei Pintea la alegerile locale și la pozele false de pe rețelele sociale. ”Nu este deloc adevarat. M-a deranjat ca starea ei de sănătate a fost folosită în acest fel. Ceea ce dorim este doar un tratament în spital, unde este internată”, a spus Ovidiu Gogu.

El a mai adăugat că nici speculațiile despre ”bogăția” soției lui nu sunt reale, totul fiind trecut în declarația ei de avere. Casa în care locuiesc ei și alți membri ai familiei a fost construită de părinții Sorinei Pintea, apoi îmbunătățită de ea și fostul soț, iar de 10 ani a contribuit și el la modernizarea locuinței.

”Nu știu cine ar face așa ceva, să lanseze tot felul de zvonuri, dar este, în primul rând, o lipsă de umanitate. Poate în spate or exista și alte explicații, viața le va arăta”, a încheiat Ovidiu Goga, soțul Sorinei Pintea.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: