Evenimentul Zilei > Actualitate > Sotul Nicoletei Luciu nu a renunțat la Kinga Sebestyen. Legătura dintre cei doi e cât se poate de clară – GALERIE FOTO
Sotul Nicoletei Luciu nu a renunțat la Kinga Sebestyen. Legătura dintre cei doi e cât se poate de clară – GALERIE FOTO

Sotul Nicoletei Luciu nu a renunțat la Kinga Sebestyen. Legătura dintre cei doi e cât se poate de clară – GALERIE FOTO

Frumoasa brunetă care a adus atâta durere în viața Nicoletei Luciu nu a dispărut de tot de pe radarul soțului acesteia, Zsolt Csergo. Cu toate crizele de gelozie ale Nicoletei și toate jurămintele soțului bănuit de infidelitate, Kinga Sebestyen și Zsolt rămân legați într-o afacere de milioane de euro.

Kinga Sebestyen este cea mai cunoscută instructoare de Kangoo din România. Firma pe care o conduce ţine cursuri în toate oraşele mari din ţară şi vinde echipamente sportive la scară largă. Sediul firmei respective a rămas în continuare în complexul rezidenţial ridicat de Zsolt în Miercurea Ciuc.

Potrivit wowbiz.ro, firma „Fit Jumps SRL” nu este tocmai a Kingai, ci această este un fel de „şefa a operaţiunilor”. Compania care deţine drepturi de imagine pe toate materialele promoţionale şi articolele sportive pe care apare Kinga, aparţine, este conduse de fapt de un anume Janos Elemer şi are că asociat unic o altă firma, „Fortunato SRL”. La rândul ei, firma este controlată de fraţii Robert şi Zsolt Csergo, conform datelor de la Registrul Comerţului.