Soţul ÎNŞELAT cere DESPĂGUBIRI celor trei AMANŢI. Ce a decis INSTANŢA

Soţul ÎNŞELAT cere DESPĂGUBIRI celor trei AMANŢI. Ce a decis INSTANŢA

Soţia îl înşeală, el se hotărăşte s-o ierte, dar nu pe amanţi. Un bărbat din Grosseto, s-a adresat unui avocat după ce a descoperit că soţia sa a avut diferite relaţii extraconjugale, cerând o despăgubire egală cu 250.000 de euro din partea celor 3 amanţi. Cea care a mărturisit a fost femeia însăşi, după ce a descoperit că a fost pus în circulaţie un video în care ea apărea ca protagonistă.

O prietenă de familie i-a spus că a primit prin intermediul WhatsApp un video al ei cu un alt bărbat. A preferat astfel să dea ea însăşi de ştire bărbatului său despre cele ce s-au întâmplat, în loc ca acesta să se pomenească cu asfel de surpriză de la intermediari. Bărbatul, după cum relatează Il Tirreno, a apreciat sinceritatea consoartei şi că şi-a cerut iertare, dar pentru amanţii săi n–a avut nicio milă.

Bărbaţii au dezminţit că ar fi distribuit filmările şi astfel au declanşat o bătălie legală cu soţul înşelat

Legea, însă, se pare că nu prea e de partea încornoratului: niciun articol de lege nu prevede o despăgubire pentru o asemnea ’’daună’’, relaţiile respective au fost de comun acord, deci nu există violenţă şi nici măcar n-a existat violare de domiciliu, având în vedere că femeia se ducea la casele bărbaţilor frecventaţi, notează leggo

Ne puteți urmări și pe Google News