În încercarea sa de a repara ceea ce se mai poate repara din căsnicia lui, Răzvan Simion a petrecut ZIua Îndrăgostiților și Ziua Femeii cu soția sa, nu cu Lidia Buble. Prezentatorul TV ar fi încercat să remedieze situația, pentru a se putea întoarce acasă, iar Lidia Buble dă semne că ar susține această inițiativă, conform Libertatea.

 

„Chiar eu l-am sfătuit să meargă să se întâlnească cu Diana, pentru că este mama copiilor lui și voi respecta mereu acest lucru. Ba, mai mult, i-am spus lui Răzvan să ia cel mai frumos buchet de flori pentru a i-l oferi de 8 Martie. Ori de câte ori va fi nevoie să se întâlnească cu copiii lui, fie că e vorba de o zi sau de mai multe, voi fi mereu de acord, pentru că sunt cea mai înțelegătoare când vine vorba de ei. Ceea ce îmi doresc este și fericirea lor”, spunea, marți, Lidia Buble, în urma articolului publicat de sursa citată, care viza o posibilă împăcarea în casa Simion.

Diana Simion a fost, până acum, retrasă, nefăcând nicio declarație de când soțul ei a părăsit domiciliul. Situația jenantă în care se află a făcut-o să îi răspundă iubitei lui Răzvan.

„Apreciez mult faptul că domnișoara Buble este de acord ca Răzvan să-și viziteze copiii, însă, aș vrea să-i atrag atenția asupra unui aspect care îi scapă, ea nefiind mamă. Răzvan nu are copii de vizitat, ci copii de crescut.

Și, dacă tot e atât de generoasă, o să o rog să-l încurajeze să pună în practică sfaturile ei, pentru că cei mici așteaptă de mai bine de un an să meargă cu tăticul lor într-o vacanță sau într-un weekend undeva.

Din păcate, până acum, acest lucru nu s-a întâmplat, însă mă bucur din suflet că am găsit un aliat de nădejde în ea și sper că pe viitor lucrurile se vor schimba în bine din punctul ăsta de vedere.

Cât despre dorința soțului meu de a se întoarce acasă, consider că acest lucru nu o privește, atât timp cât sunt aspect intime ale familiei mele”, a afirmat soția lui Răzvan Simion.