Evenimentul Zilei > Social > N-ai mai auzit așa ceva! A confundat o femeie cu soția sa. Este INIMAGINABIL ce i-a făcut
N-ai mai auzit așa ceva! A confundat o femeie cu soția sa. Este INIMAGINABIL ce i-a făcut

N-ai mai auzit așa ceva! A confundat o femeie cu soția sa. Este INIMAGINABIL ce i-a făcut

O femeie din Slatina a ajuns la spital, în urma unui incident incredibil, petrecut pe stradă. Un individ a confundat-o cu soția și a luat-o la bătaie.

Bărbatul, care se afla cu soția lui într-un conflict de mai mult timp, a fugit după incident, însă a fost prins la scurt timp, informează Cancan.ro.

Bărbatul, în vârstă de 38 de ani este din comuna Movileni, a realizat că nu bate pe cine trebuie, de-abia după ce i-a aplicat femeii un pumn direct în figură.

Se pare că agresorul, care și-a tot căutat soția după despărțire, a vrut să se răzbune pe ea, aplicându-i o pedeapsă fizică.

Când a realizat că a confundat persoana, bărbatul a urcat într-o mașină și a fugit. A fost însă depistat cu ajutorul sistemului de supraveghere video din oraș.

„În urma activităţilor desfăşurate cu celeritate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina – Biroul de Investigații Criminale, cu sprijinul Direcției Poliției Locale Slatina, a fost identificat un bărbat, de 38 de ani, din comuna Movileni, bănuit că  ar fi lovit o femeie în zona capului. În cauză, polițistii din cadrul Poliției municipiului Slatina au dispus continuarea urmăririi penale faţă de bărbat”, au declarat anchetatorii, potrivit Cancan.ro.