Evenimentul Zilei > Actualitate > SOŢIA lui George CLOONEY, desemnată CEA MAI INFLUENTĂ FEMEIE din LONDRA
SOŢIA lui George CLOONEY, desemnată CEA MAI INFLUENTĂ FEMEIE din LONDRA

SOŢIA lui George CLOONEY, desemnată CEA MAI INFLUENTĂ FEMEIE din LONDRA

Amal Clooney, o avocată specializată în drepturile omului, căsătorită din luna septembrie cu actorul american George Clooney, a fost desemnată cea mai influentă femeie din Londra, informează contactmusic.com, citat de Mediafax.

Transformarea lui Amal Clooney dintr-o avocată de succes într-o vedetă de talie mondială este completă, întrucât ea a fost desemnată cea mai influentă femeie din Londra, la doar câteva săptămâni după ce s-a căsătorit cu celebrul actor american, afirmă jurnaliştii de la Evening Standard, autorii acestei liste anuale.

În vârstă de 36 de ani, Amal ocupă un loc remarcabil – al patrulea – şi în lista generală a celor mai influenţi oameni din Londra, fiind depăşită doar de ministrul britanic de Finanţe, George Osborne, Boris Johnson, primarul Londrei şi Demis Hassabis, creatorul DeepMind Technologies, o companie specializată în inteligenţa artificială.

Amal Clooney, fostă Alamuddin, a reuşit să depăşească toate celelalte femei din acest top al influenţei, învingându-le astfel pe Victoria Beckham, Malala Yousafzai, laureata din 2014 a premiului Nobel pentru pace şi cântăreaţa Kate Bush.

Potrivit jurnaliştilor de la Evening Standard, performanţa deosebită reuşită de Amal Clooney se datorează activităţilor ei profesionale şi nu statutului ei de "soţie a lui George Clooney". Avocata britanică lucrează în prezent alături de o comisie internaţională ce vizează retrocedarea către Grecia a frizelor Parthenonului, expuse în prezent la British Museum din Londra.
O absenţă notabilă din lista generală este ducesa Catherine de Cambridge, care a ocupat un loc fruntaş în 2013. Cumnatul ei, prinţul Harry, a reuşit să pătrundă în Top 10 în acest an şi ocupă locul al şaptelea.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: