Soția lui Cioloș cheamă românii la MEDITAȚIE și rugăciune în stil oriental. Tehnica pentru „România mea dragă”

Soția lui Cioloș cheamă românii la MEDITAȚIE și rugăciune în stil oriental. Tehnica pentru „România mea dragă”

Soția fostului premier Dacian Cioloș invită românii să se alăture unei meditații de tip oriental pe care o va practica, luni seara, pentru a „îndrepta Stare de Prezentă către România mea dragă, să fie trează, respectată și îndrăgită”. Mindfulness este o adaptare a metodelor de meditație orientale la modul de viață occidental, o metodă de reducere a stresului și durerii.

Soția fostului premier Dacian Cioloș, Valérie Cioloş-Villemin a anunțat, pe Facebook, că astăzi, între orele 20.55 și 21.25, „voi practica o tehnică formală de Mindfulness și îndrepta Stare de Prezentă către România mea dragă, să fie trează, respectată și îndrăgită”.  Ea precizează că va face acest lucru „la unison cu alți practicieni de Mindfulness”. „O rugăciune sau o simplă și frumoasă intenție, emisă în liniște este la fel, foarte binevenită. Vă alăturați?”, întreabă Valérie Cioloş-Villemin.

Așa cum reiese din descrierea Mindfulness, făcută pe site-ul traininguri.ro, „introducerea termenului în mainstream-ul gândirii occidentale îi este atribuită lui Jon Kabat-Zinn”. „Acesta din urmă, a integrat și adaptat metodele de meditație orientale la modul de viață occidental și a creat o metoda proprie de reducere a stresului și durerii prin tehnici de mindfulness”, arată sursa citată.

 

Ne puteți urmări și pe Google News