Evenimentul Zilei > Actualitate > Soția criminalului din Caracal s-a „răsucit”. Ce s-a ales din teoria „soțului bun”
Soția criminalului din Caracal s-a „răsucit”. Ce s-a ales din teoria „soțului bun”

Soția criminalului din Caracal s-a „răsucit”. Ce s-a ales din teoria „soțului bun”

Ancheta în cazul crimelor din Caracal a avut-o în prim-plan, timp de nouă ore, în cursul zilei de joi, pe pe soția lui Gheorghe Dincă. Aceasta a fost audiată de procurorii DIICOT, alături de copii lui Gheorghe Dincă.

Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, este de părere că familia a început să scoată la iveală unele lucruri în legătură cu Gheorghe Dincă, după ce au pornit pe pista „soțului bun care aduce flori soției” și care nu putea comite astfel de fapte.

„În prima fază, au încercat această teorie: Dincă soţ bun, care aduce flori soţiei, care nu atinge decât cu o floare, după care, în momentul în care am început să pun întrebări, anchetatorii nu au fost deloc încântaţi, s-a întors tot ceea ce însemnau declaraţiile iniţiale, au început să deconspire anumite lucruri, unele grave, după care au încercat să revină şi numai prin întrebări succesive îşi mai recunoşteau nişte lucruri. Declaraţiile iniţiale sunt total schimbate”, a afirmat Tonel Pop.

Însă avocatul familiei Melencu nu crede în sinceritatea soției lui Gheorghe Dincă. „În mod clar, şi prin ce a declarat şi ceea ce rezultă din ce au spus ceilalţi, această doamnă a aruncat probe, a alterat probe, a distrus probe. Este de văzut dacă cu intenţie, voit, obligată. Din ce a declarat ea. Dar nu pot să ştiu, rămâne de dovedit, dacă cu intenţie, dacă din greşeală”, a explicat avocatul, scrie cancan.ro.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: