Evenimentul Zilei > Actualitate > Sorin Ovidiu Vîntu trece prin momente critice. Anii grei de închisoare l-au doborât
Sorin Ovidiu Vîntu trece prin momente critice. Anii grei de închisoare l-au doborât

Sorin Ovidiu Vîntu trece prin momente critice. Anii grei de închisoare l-au doborât

Familia şi apropiaţii lui Sorin Ovidiu Vîntu sunt în alertă maximă. Fostul mogul de presă şi fondator al Fondului Naţional de Investiţii a fost scos din Penitenciarul Rahova și internat, sub pază, într-un spital de stat.

Potrivit unor surse judiciare din zona Administrației Naționale a Penitenciarelor, citate în exclusivitate de spynews.ro, deținutul a fost transferat într-o rezervă a Spitalului Județean Ilfov, unde se află deja de aproximativ o lună.

În afară de TBC, SOV suferă și de o formă severă de diabet. Avocatul lui Vîntu a declarat la începutul acestui an că penitenciarul nu-i poate asigura clientului său condiții decente și că starea lui de sănătate se va agrava dacă nu va fi pus în libertate.

Amintim că în acest context, Vîntu a cerut eliberarea condiționată, dar magistrații de la Judecătoria Sectorului 5 au respins cererea. Sorin Ovidiu Vîntu execută o pedeapsa de 11 ani de închisoare, după ce instanța a contopit sentințele din mai multe cazuri.

Cele mai mediatizate condamnări sunt sentința de 8 ani de închisoare din dosarul căderii Fondului Național de Investiții şi sentința de 10 ani

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: