Evenimentul Zilei > Justitie > Sorin Oprescu are 12 boli şii este supect de cancer
Sorin Oprescu are 12 boli şii este supect de cancer

Sorin Oprescu are 12 boli şii este supect de cancer

Sorin Oprescu suferă de 12 afecţiuni, se arată în raportul medicilor de la Spitalul Municipal. Avocatul edilului, Viorel Mocanu, spune că aceste afecţiuni sunt „de tip 2, 3, cu riscuri ridicate şi în variantă cronică". Potrivit unor surse medicale, Oprescu ar avea şi o suspiciune de afecţiune oncologică, însă avocatul nici nu a confirmat, nici nu a infirmat.

Apărarea lui Sorin Oprescu a intrat în posesia raportului medical, de la Spitalul Municipal, unde edilul a fost internat timp de trei zile, informează romaniatv.net.

" Sunt afecţiuni de tip 2, de tip 3, cronice, cu riscuri ridicate. Sunt cele care erau deja de notorietate, care au generat şi alte afecţiuni. În raport se arată că starea de sănătate s-a agravat în ultima perioadă. Instanţa constată acest lucru, din cauza stress-ului, nerespectarea regimului alimentar. În fiecare zi s-au efectuat acte de urmărire penală, ceea ce este un punct forte pentru noi. Nu au fost aduse elemente noi, din punctul nostru de vedere" a spus avocatul Viorel Mocanu la un post de televiziune.

Raportul arată că Sorin Oprescu ar suferi de 12 boli şi ar avea o suspiciune de afecţiune oncologică.  Întrebat dacă poate confirma că în raport se menţionează o suspiciune de nodul pulmonar, de afecţiune oncologică, Mocanu a răspuns: Din păcate, în calitate de apărător, am obligatia să păstrez secretul, confidenţialitatea acestor afectiuni. Nu vă pot nici infirma şi nici confirma. Dacă aţi aflat pe surse… Dar nimeni nu inventează o suspiciune de o anumită afecţiune.

Acesta a mai spus că procurorii DNA l-au ascultat pe Oprescu și în duba în care l-au dus la sediul Direcției. Anchetatorii l-au pus în dubă și pe celălalt co-inculpat, cu speranța că cei doi vor vorbi și se vor da de gol.

”A fost ascultat în dubă, pe 17 septembrie, când a fost dus la DNA. Când a fost dus și celălalt co-inculpat. Ei nu au vorbit, iar procurorii interpretează că s-au pus de acord, că e o strategie ca să nu vorbească.”, a declarat avocatul.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: