Evenimentul Zilei > Actualitate > Sorin Cârțu și-a ieșit din minți în timpul meciului CS „U” Craiova – Anji, 0-1
Sorin Cârțu și-a ieșit din minți în timpul meciului CS „U” Craiova – Anji, 0-1

Sorin Cârțu și-a ieșit din minți în timpul meciului CS „U” Craiova – Anji, 0-1

Sorin Cârțu, directorul tehnic al echipei CS „U” Craiova, s-a enervat foarte tare după ce un jucător de la Anji l-a faultat foarte dur pe Herghelegiu.

CS „U” Craiova a pierdut, astăzi, meciul amical disputat cu echipa Anji Makhachkala, scor 0-1. În minutul 42, după ce Herghelegiu, jucătorul oltenilor, a fost faultat foarte tare de un adversar, Sorin Cârțu, directorul tehnic al „alb-albaștrilor” le-a cerut vehement socoteală adversarilor. La final, cel care a câștigat ca antrenor ultimul titlu al Universității Craiova, în 1991, a fost supărat pentru că elevii săi au dat dovadă de superficialitate în confruntarea de astăzi.

„Aşa e la la noi, la români, când e ultimul joc al stagiului de pregătire, băieţii se gândesc la relaxare, la ce va fi în cele trei zile de pauză. Ştiam ce va fi cu o echipă din spaţiul ex-sovietic. M-a supărat cum am luat golul, după o degajare a portarului advers, pe axul central, iar fundaşii şI mijlocaşii centrali nu fac nimic să respingă. Sunt supărat pe superficialitate”, a spus Cârțu.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News