Sorin Cârţu îl susţine pe Victor Piţurcă: "Mititelu le dă scobitori!"

Sorin Cârţu îl susţine pe Victor Piţurcă: "Mititelu le dă scobitori!"

Sorin Cârţu este alături de Victor Piţurcă în scandalul acestuia cu patronul Universităţii Craiova.

Clubul de fotbal Universitatea Craiova este măcinat de un nou scandal. La o săptămână după ce Victor Piţurcă, fostul manager al "Ştiinţei", şi stafful său nu au fost lăsaţi să intre în cantonamentul echipei, "alb-albaştrii" au fost părăsiţi de doi jucători de bază: fundaşii Valerică Găman (22 de ani) şi Ştefan Bărboianu (23 de ani). Cei doi fotbalişti au părăsit, ieri-dimineaţă, cantonamentul Universităţii de la Băile Govora, iar patronul Adrian Mititelu acuză că în spatele "dezertării" lor se află Victor Piţurcă. Drept argument, clubul din Bănie a prezentat ieri, pe site-ul oficial, trei dezlegări în alb pe care Mititelu i le-a înmânat antrenorului ca garanţie pentru banii aduşi la "Ştiinţa" de fostul manager.

Totodată, finanţatorul "alb-albaştrilor" a ameninţat că îl va reclama pe fostul selecţioner la Parchet şi la DIICOT!

"Vor mai pleca şi alţi jucători"

Ne puteți urmări și pe Google News

Victor Piţurcă a precizat că nu se teme de ameninţările patronului oltean. "E caracteristic pentru Mititelu să acuze şi să reclame. N-are decât să mă reclame la Parchet şi pe unde mai vrea, nu-mi fac nicio problemă. Ce, fac trafic cu o anumită marfă ca să mă tem?", a declarat Piţurcă ieri, pentru EVZ.

Fostul manager al "Ştiinţei" ne-a mai spus că nu are nicio legătură cu plecările din cantonament ale lui Găman şi Bărboianu: "Nu-i conduc eu pe jucători, ei nu sunt sclavii mei. Vor mai pleca şi alţi fotbalişti, iar asta e consecinţa comportamentului pe care îl are Adrian Mititelu faţă de ei. Eu n-am niciun contract al vreunui jucător, ce au prezentat cei de la Craiova pe site reprezintă un raport de încetare a raporturilor contractuale. Acele hârtii sunt semnate de Adrian Mititelu, aşa că dacă e vorba de un abuz, el e cel care l-a comis. Litigiul dintre mine şi Mititelu se va încheia la comisiile abilitate. Va fi grav pentru el dacă vom ajunge la FIFA, acolo va fi obligat să plătească tot ce scrie în contract".

Sorin Cârţu, fostul atacant al "Craiovei Maxima", este alături de prietenul Victor Piţurcă în acest scandal. "Nu mă miră că au plecat jucătorii din cantonament. Ce să facă, dacă le dă să mănânce scobitori? Fraierul ăsta de Mititelu se ceartă cu toată lumea", a reacţionat Cârţu pentru EVZ.