Evenimentul Zilei > Actualitate > Sorana Cîrstea reacționează după SCANDALUL de la FED CUP. „În acel moment mai exista doar echipa Marii Britanii, noi nu mai existam”
Sorana Cîrstea reacționează după SCANDALUL de la FED CUP. „În acel moment mai exista doar echipa Marii Britanii, noi nu mai existam”

Sorana Cîrstea reacționează după SCANDALUL de la FED CUP. „În acel moment mai exista doar echipa Marii Britanii, noi nu mai existam”

Sorana Cîrstea a declarat că întreruperea partidei cu Johanna Konta a fost exagerată, iar oficialii nu au avut acoperire regulamentară.

Sorana Cîrstea a vorbit despre evenimentele petrecut, astăzi, în timpul meciului de Fed Cup, dintre România și Marea Britanie. Jucătoarea din Târgoviște a întâlnit-o pe Johanna Konta și meciul a fost întrerupt din cauza jucătoarei oaspete, care a început să plângă și a acuzat că a fost jignită de Ilie Năstase. Confruntarea a fost reluată, iar britanica s-a impus cu 6-2.6-3.

„OK, la 2-1 a fost eliminat Ilie, dar Johanna de ce a început să plângă la 3-1. Și de ce a fost oprit meciul? Scrie undeva în regulament așa ceva? Cum că dacă plângi trebuie oprit meciul? Mie nu mi-a zis nimeni nimic. M-am dus la supervizor și l-am întrebat cât de lungă e pauza, dacă să rămân sau nu pe teren și mi-a zis că el nu știe. În acel moment mai exista doar echipa Marii Britanii, noi nu mai existam. Johanna a venit apoi și mi-a zis că-i pare rău, dar s-a simțit amenințată. Supervizorul mi-a zis că din cauza celor spuse de Ilie, dar ea a susținut că oamenii din public i-au adresa cuvinte injurioase. Eu am jucat peste tot în lume, am fost făcută țigancă, s-au aruncat cu obiecte în teren, spectatorii mi-au făcut semne că îmi vor tăia gâtul și chiar erau pregătiți să intre pe teren. Dar niciodată n-am început să plâng. Nu mi se pare normal, mai ales că publicul a fost fair-play. Ce să-i faci, suntem o națiune mică, iar sediul ITF este la Londra. Au venit aici porniți pe chestia asta, iar noi suntem obișnuiți să fim persecutați. Dacă tot voiau să oprească meciul, de ce nu au făcut-o la 2-1 ci la 3-1, când făcusem break?", a spus Sorana.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: