Evenimentul ZileiActualitateSorana Cîrstea, primele DECLARAȚII după CALIFICAREA în turul al 3-lea de la Australian Open: „Nu stau să conștientizez rezultatul”

Sorana Cîrstea, primele DECLARAȚII după CALIFICAREA în turul al 3-lea de la Australian Open: „Nu stau să conștientizez rezultatul”

Sorana Cîrstea, primele DECLARAȚII după CALIFICAREA în turul al 3-lea de la Australian Open: „Nu stau să conștientizez rezultatul”
Sorana Cîrstea s-a calificat în turul al 3-lea de la Australian Open și a declarat că nu are timp să conștientizeze succesul obținut contra Carlei Suarez Navarro.

Sorana Cîrstea a câștigat partida disputată în turul al doilea de la Australian Open, contra ibericei Carla Suarez Navarro, scor 7-6(1), 6-3. La final, tenismena „tricoloră” a declarat că nu are prea mult timp la dispoziție pentru a se gândi la această victorie și pregătește deja partida din turul 3, cu Alison Riske.

„Sunt bucuroasă pentru că am reuşit să termin în două seturi. Cred că am jucat destul de solid și că mi-am respectat planul. Mă bucur foarte mult. Nu stau să conştientizez rezultatul. Azi mă bucur, iar de mâine pregătim meciul următor. Eu am o tactică pe care trebuie să o respect la fiecare punct. Cred că am făcut destul de bine asta. Au fost și ceva momente în care am făcut greşeli uşoare. Totuși, mi-am văzut de treabă", a spus Sorana.


Accesează: