Sorana Cîrstea nu-și mai ascunde sentimentele. Secretul a devenit public

Sorana Cîrstea nu-și mai ascunde sentimentele. Secretul a devenit public Sorana CirsteaSursa foto: Instagram

Sorana Cîrstea nu-și mai ascunde sentimentele și i-a transmis un mesaj emoționant lui Ion Țiriac Jr. cu care are o relație romantică. Lucru cunoscut de aproape toți cei care sunt la curent cu evenimentele din lumea mondenă, cei doi nu au confirmat oficial până acum. Mesajul, postat pe internet, ca și răspunsul dat de fiul miliardarului, este echivalent cu o recunoaștere.

Sorana Cîrstea nu-și mai ascunde sentimentele față de Ion Țiriac Jr. fiul miliardarului român. Ceea ce știau toți cei care sunt la curent cu evenimentele din lumea mondenî a devenit oficial. Marele secret este public. Sorana Cîrstea și fiul cel mare al omului de afaceri Ion Țiriac au o relație romantică. Cei doi nu s-au afișat, încă, în calitate de iubiți, însă postările pe care le-au făcut nu prea mai lasă loc la îndoială.

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea nu-și mai ascunde sentimentele și a decis să facă totul public. De comun acord cu Ion Țiriac Jr., bineînțeles.

Sorana Cîrstea a transmis un mesaj emoționant de ziua iubitului ei, Ion Țiriac Jr. Fiul miliardarului a împlinit 47 de ani, vineri, 22 septembrie. Iar la aniversare a avut parte de o surpriză plăcută din partea Soranei Cîrstea.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mesajul a fost postat pe o platformă de socializare online, astfel că a putut fi văzut de toată lumea. La fel și răspunsul pe care l-a oferit fiul miliardarului Ion Țiriac.

„La mulți ani! Îți mulțumesc pentru că-mi oferi umerii tăi, pe care să mă ridic pentru a-mi atinge visurile!”, a transmis Sorana Cîrstea.

Sorana Cirstea nu-și mai ascunde sentimentele

Ion ȚIriac Jr. Sursa foto: EVZ

Sorana Cîrstea nu-și mai ascunde sentimentele

Sorana Cîrstea nu-și mai ascunde sentimentele și a postat această urare într-un Insta Story. Iar răspunsul a venit în scurtă vreme de la aniversat. Ion Țiriac Jr a comentat într-un fel „special”, mulțumind pentru urările ce i-au fost adresate.

„Urări speciale de la cea mai specială persoană...”, a fost răspunsul lui Ion Țiriac Jr.

Este pentru prima oară când cei doi confirmă faptul că au o relație romantică. Până în prezent ei au fost discreți. Au evitat să se afișeze ori să confirme ceea ce știa toată lumea. Mai mult, s-a speculat că Ion Țiriac Jr. i-ar fi interzis Soranei Cîrstea să vorbească public despre povestea lor de iubire.

În prezent, însă, Sorana Cîrstea a ales un moment special pentru a le dezvălui. Aniversarea iubitului ei. Astfel, cei doi au confirmat, chiar dacă indirect, că au o legătură. De alfel, Țiriac Jr. a fost zărit la multe dintre meciurile Soranei, încurajând-o din tribună.