Evenimentul Zilei > Monden > Sorana, fosta membră a trupei ASIA, a plâns la TV. Trecutul dureros a revenit
Sorana, fosta membră a trupei ASIA, a plâns la TV. Trecutul dureros a revenit

Sorana, fosta membră a trupei ASIA, a plâns la TV. Trecutul dureros a revenit

Sorana, fosta membră a trupei ASIA, a participar recent la emisiunea „Distracțiile lui Cazacu”, de la TVR 2, şi a fost copleşită de emoţii când şi-a reamintit un episod şocant din trecut.

La întâlnirea cu Cătălin Cazacu, Sorana de la ASIA a fost de acord să vorbească despre cea mai traumatizantă amintire din copilărie. Sâmbătă, 9 ianuarie, de la 23:00, telespectatorii pot afla ce anume a tulburat-o atât de mult pe artistă.

Ca de obicei, în emisiunea „Distracțiile lui Cazacu”, cele mai simpatizate vedete de la noi sunt foarte deschise. Astfel, ele nu se feresc să-i dezvăluie lui Cătălin Cazacu și cele mai ascunse secrete.

Acum a venit rândul Soranei, fostă membră A.S.I.A. Cântăreața a vorbit despre mama ei „pe jumătate româncă, jumătate italiancă”, dar şi despre tatăl arab.

Sorana de la ASIA a vorbit germana înainte de română

Conform comunicatului de presă remis de TVR, prima limbă vorbită de Sorana a fost germana. Odată ce a ajuns la perioada copilăriei, Sorana şi-a amintit şi un episod şocant.

A fost cel mai traumatizant eveniment pentru ea. La numai 12 ani, ea a fost atacată de un bărbat şi lovită în scara blocului în care locuia.

De atunci au trecut 23 de ani, dar pentru Sorana acel coșmar încă nu s-a terminat. Nici măcar acum și nu urcă singură cu străini în lift.

Dezaxatul a atacat-o de Paşti pe Sorana, ex-ASIA

Sorana a plâns la tv când şi-a amintit atacul din urmă cu 23 de ani.

„Era de Paști, veneam de la verișoarele mele, la două stații distanță de mine… Nu era ceva foarte departe și m-a abordat un domn. Știam foarte clar de la mama mea.

Nu intri în discuții cu străinii, nu le spui pe unde stai… În momentul în care am intrat în bloc, eu stăteam la etajul I. Dintr-o dată m-a atacat”, a rememorat Sorana.

Întreaga întâmplare, dar şi ultimele noutăţi din cariera şi viaţa Soranei vor fi povestite sâmbătă, pe TVR 2. De la 23:00, Cătălin Cazacu provoacă vedetele la o plimbare cu mașina către o adresă-surpriză.

Formatul emisiunii e gândit astfel încât să fie aflate noutăți despre invitați, inclusiv secretele lor.

Cazacu se distrează alături de invitaţi

Nu lipsește nici distracția, iar invitatul, împreună cu prezentatorul ajung la un moment dat la o adresă inedită. Poate fi un parc de distracții sau se poate sări cu parașuta.

Nu lipsesc restaurantele sau cluburi. Imaginaţia n-are limite… „Programul mi se potrivește perfect, pentru că și eu am fost, la rândul meu, invitat în show-uri.

Așa că știu ce mi-ar fi plăcut să se întâmple. Alături de echipă, facem o emisiune relaxantă, fără cancaniade.

Mă bucur când la sfârșit invitații îmi spun că s-au distrat. Muncim mult, dar să știți că filmările sunt cât se poate de vesele. Nu vrem să fim mecanici și predictibili…

Interviul se desfășoară în mașină, într-un context prietenos. Reușim astfel să vorbim și despre lucruri mai sensibile. Întrebările sunt cu o tentă hazlie și nu vrem să intrăm cu bocancii în viața nimănui”, a spus Cătălin Cazacu.