Sora lui Florin Salam, momente cumplite! Ordin de protecție împotriva fostului soț

Sora lui Florin Salam, momente cumplite! Ordin de protecție împotriva fostului soț Florin Salam.Sursa foto: Facebook

Sora lui Florin Salam trece prin momente cumplite. Aceasta a obținut în instanță un ordin de protecție împotriva fostului ei soț. Totul ar fi pornit de la violență cibernetică pe care bărbatul ar fi exercitat-o asupra femeii. ”Ordin de protecție admis pentru sora lui Florin Salam. Fostul soț trebuie să stea departe atât de aceasta cât și de întreaga ei familie și copii la mai mult de 200 de metri. Iar agresorul trebuie să poarte brățară. Ordinul a fost emis pentru violență cibernetică pe o perioadă de 8 luni. Executorie”, a spus avocatul Adrian Cuculis.

Momente tensionate pentru sora manelistului și copiii acesteia

Dacă sora artistului înfruntă probleme din postura de victimă, Florin Salam are mai multe plângeri pe numele său. Mai multe persoane îl acuză pe acesta că ar fi încasat bani și nu ar mai fi prestat la evenimentele la care trebuia să participe. În acest moment, procurorii investigehază nu mai puțin de trei plângeri pe numele manelistului.

Prejudiciul pe care îl invocă persoanele care ar fi suferit de pe urma lui este de 18.000 mii de euro. Pe de altă parte anul acesta a fost unul greu din punct de vedere penal pentru artist. Asta pentru că la începutul lui, o domnișoară în vârstă de 23 de ani l-a acuzat pe acesta că ar fi agresat-o.

Ruslan Stoica şi Florin Salam

Ruslan Stoica şi Florin Salam/ Sursa foto: captură

Salam vizat de mai multe plângeri

Mai exact, femeia în cauză era damă de companie, s-a văzut cu Florin Salam la hotel, doar că acolo artistul și-ar fi pierdut cumpătul. Drept urmare ar fi lovit-o pe aceasta. Așa că și tânăra s-a dus la poliție și a depus plângere pe numele manelistului pentru agresiune fizică. De altfel, Florin Salam a și fost audiat în acest dosar.

Ne puteți urmări și pe Google News

Procurorii urmează să decidă ce măsuri vor lua în dosarele în care este vizat manelistul. Mai exact rămâne de văzut dacă acest va fi trimis în judecată în aceste cauze și dacă va fi obligat să dea socoteală judecătorilor.