Evenimentul Zilei > Actualitate > Sora Aurei Ion, într-o postare pe Facebook: “Totul este un FALS. Nu există niciun plan de sprijin pentru cei din COLECTIV”
Sora Aurei Ion, într-o postare pe Facebook: “Totul este un FALS. Nu există niciun plan de sprijin pentru cei din COLECTIV”

Sora Aurei Ion, într-o postare pe Facebook: “Totul este un FALS. Nu există niciun plan de sprijin pentru cei din COLECTIV”

Mariana Ciucă, sora Aurei Ion, a distribuit pe pagina personală de Facebook o postare prin care se aduc acuzații grave la adresa autorităților române. În textul distribuit de Mariana Ciucă se spune că nu există un plan de sprijin al vcitimelor din clubul Colectiv.

Mariana Ciucă a distribuit pe pagina personal de Facebook postarea unui pacient din clubul Colectiv care a fost transferat într-un spital din Anglia. În urma incendiului din clubul Colectiv au murit 63 de oameni.

"Cocktail-necocktail, totul este un fals, nu exista nici un plan de sprijinire a victimelor din ‪#‎Colectiv‬. In cazul meu, desi am o scrisoare din partea medicilor englezi, adresata colegilor de la spitalul care m-a transferat acolo, in speta Elias, acestia s-au comportat glacial (așa cum o fac ei de obicei), simtindu-se probabil scosi de sub vizorul presei. Mi s-a urat succes in a-mi rezolva singura problemele legate de concediul medical, comandarea manusilor compresive si chiar gasirea unui fizioterapeut bun "la stat sau privat, cum doresc".
Păi cum așa, parcă era vorba că vom primi sprijin…?!
" , se arată în textul distribuit de Mariana Ciucă pe pagina personală de Facebook.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.