Evenimentul Zilei > Actualitate > SONDAJ EVZ. Pică sau nu pică Guvernul Grindeanu?
SONDAJ EVZ. Pică sau nu pică Guvernul Grindeanu?

SONDAJ EVZ. Pică sau nu pică Guvernul Grindeanu?

Politică din ce în ce mai agitată în România. Acordul dintre PSD și UDMR a fost anulat, iar şansele premierului Sorin Grindeanu de a rămâne în funcție au fost relansate, marţi (20 iunie), cu 24 de ore înaintea moțiunii de cenzură din Parlament.

MOTIVUL ABERANT pentru care Dragnea NU-L SUPORTĂ pe Grindeanu, în vizunea lui Cozmin Gușă

Ce înseamnă această schimbare de macaz de ultimă oră? Fără voturile maghiarilor împotriva lui, Grindeanu poate spera să reziste la Palatul Victoria cu toate că adversarii din PSD și ALDE au pe hârtie numărul necesar de parlamentari pentru a-l demite din funcție pe premier.

 "CONSILIERUL": Actuala criză politică a fost generată de Liviu Dragnea. Sorin Grindeanu i-a surprins pe toți. Victor Ponta a învățat foarte bine cum este să fii manipulat de serviciile de informații. INTERVIU

Totuşi, sprijinul fostului prim-ministru Victor Ponta, om care cunoaşte foarte bine mecanismele din interiorul PSD şi implicit şi eventualele ”breşe” în planul pregătit de Dragnea, îl poate menţine pe Grindeanu în fotoliul de la Palatul Victoria.

CCR poate fi DECISIV în conflictul Dragnea-Grindeanu | Exclusiv

 

Suspansul creşte pe măsură ce se apropie votul pentru moţiune de cenzură, miercuri de la ora 11:00. Bătălia dintre taberele pro Dragnea şi cele pro Grindeanu este pe muchie de cuţit, astfel că va fi foarte interesant să aflăm răspunsul la întrebarea „Pică sau nu Guvernul Grindeanu?”.