Evenimentul Zilei > Monden > Sofisticată, dar cam despuiată! Andreea Raicu, show pe plajă!
Sofisticată, dar cam despuiată! Andreea Raicu, show pe plajă!

Sofisticată, dar cam despuiată! Andreea Raicu, show pe plajă!

Fosta prezentatoare de televiziune Andreea Raicu și-a etalat atuurile fizice la plajă, iar „abilitățile” din portofoliu o ajută, la 43 de ani, să puncteze de la egal la egal în fața multor “sirene” ale acestei veri, care și-au răsfățat fanii cu poze hot.

Apariția vedetei în costum de baie i-a cucerit pe internauți, care nu au rămas indiferenți la înzestarea fizică de excepție a Andreei. Întotdeauna Raicu s-a remarcat prin frumusețe, dar și prin forma fizică pe care o are și de care se preocupă în permanență, cu programe specific de antrenament, diete și alte terapii holistice care îi întrețin starea de bine, așa cum declară în toate apariițiile sale publice.

Andreea are 43 de ani, dar arată mai bine ca multe tinere de 20 de ani. Pe pagina sa de socializare, fosta prezentatoare de televiziune a postat o fotografie în care apare în costum de baie. Vedeta s-a lăsat fotografiată din spate, arătând că are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic, dar și că

”Arăți beton”

Deși au existat și cârcotași care au comentat critic (”Ceva celulită sau mi se pare?”), cele mai multe mesaje primite de Raicu au fost laudative. ”Nu mai ai 25, nici 35… dar arăți beton”, Dumnezeiesc de frumos”, ”Ești atât de frumoasă”, ”Superbă”, ”Ești tare mișto”, B roz perfect, trup perfect”, ”Cam frumos”, ”Ești minunată”, ”Ești frumoasă la corp”, ”Ești superbă”, ”Frumoasă ca o regină”, i-au transmis admiratorii. Într-o altă fotografie reușită, Andreea Raicu apare tot în costum de baie, întinsă pe nisip. Iar felul în care arată este primul semn că este justificat statutul ei de influencer.

În altă ordine de idei, de când s-a lăsat de televiziune, o carieră fulminantă pentru care a optat încă din adolescență, când a câștigat un concurs de Miss, urmat de debutul său la Pro TV, vedeta a dovedit că este și o foarte abilă femeie de afaceri. Ține conferințe de dezvoltate personală și de life coaching, foarte appreciate de publicul larg, în special cel feminin. Are chiar și un business de media, care îi poartă numele și care merge foarte bine, cu conținut dedicat temelor preferate de Andreea: stil de viață, psihoterapie, dezvoltare personală, showbiz.

 

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: