Evenimentul Zilei > EVZ Play > Sociologul Marius Pieleanu aduce cifrele momentului! România lui Cristache
VIDEO

Sociologul Marius Pieleanu aduce cifrele momentului! România lui Cristache

La mai bine de 1 an de la debutul Războiului din Ucraina spaimele unei conflagrații mondiale s-au întins peste lume.

Pericolul nuclear a intrat în normalul discursului public, iminentă unui atac devastator a încins dezbaterile seară de seară, peste tot pe planetă, inclusiv în România. Dar cum se vede războiul dincolo de ercrane?

Cum văd românii acest război, ce cred despre evoluția lui, ce cred despre planurile Rusiei pe mai departe și cât de reală cred că este perspectiva nucleară, aflați, de la 15, la podcastul Hai România cu Ionuț Cristache, de la sociologul Marius Pieleanu.


Cimitirul nevaccinaților

 

Cimitirul nevaccinaţilor e un roman de nerefuzat. E cartea realității în care am trăit în ultimii doi ani cu toții. În care am murit, mai bine zis. Unii chiar de tot. Cimitirul nevaccinaţilor e despre înviere. Nu cea din moarte. Învierea din ignoranță și minciună. O minciună de dimensiunile unui coșmar. Un coșmar de dimensiunile unei planete. Și mai e ceva cu această carte. Ne dezvăluie faptul că e scrisă de un foarte talentat scriitor, altul decât ziaristul cu același nume, deși în viață cea de toate zilele sunt una și aceeași persoană.

CUMPĂRĂ CARTEA – CLICK AICI