Evenimentul Zilei > Actualitate > ŞOCANT! Un bărbat a comis unul dintre cele mai MARI PĂCATE: şi-a violat propria fiica de 12 ani
ŞOCANT! Un bărbat a comis unul dintre cele mai MARI PĂCATE: şi-a violat propria fiica de 12 ani

ŞOCANT! Un bărbat a comis unul dintre cele mai MARI PĂCATE: şi-a violat propria fiica de 12 ani

ŞOCANT! Un bărbat a comis unul dintre cele mai ORIBILE PĂCATE: Şi-a violat propria fiica de 12 ani. Acest caz nu este un film de groază ci o poveste şocantă trăită de o copila de doar 12 ani. Duminică trecută, după ce a şi-a băut minţile, un vasluian din satul Popeni, comună Zorleni, şi-a violat fiica. În timp ce mama ei se află la muncă. Vecini au fost cei care au anunţat-o că din locuinţa lor se se aud ţipete, iar când această a ajuns acasă soţul ei era în plinã acţiune, în timp ce copila ţipă.

Potrivit vremeanoua.ro, femeia a alertat polittia, care, după ce a mers cu faţă la medicul legist, s-au făcut cercetări specific, iar Licã Melinte, tatãl violator, a fost reţinut. Judecãtorilor barlãdeni hotărăsc dacă sunt îndeplinite condiţiile pentru arestare preventivã. Lică, în vârstă de 34 de ani, mai are doi copii minori, el fiind în concediu paternal! Bărbatul a primit mandat de arestare pentru 30 de zile, iar fiica violată se află într-un centru al Protecţiei Copilului din Bârlad şi urmeazã un program de consiliere psihologicã.

Bãrbatul era cunoscut în sat că fiind un om echilibrat, familist şi care îşi iubea cei trei copii, (două fete de 12 şi 8 ani, precum şi un băiat de 2 ani).

 “În seară zilei de decembrie, în jurul orei 20.00, minoră M.A.C. dormea în camera locuinţei numitei D.S., unde locuieşte împreunã cu familia. La un moment dat, tatãl minorei – respectiv inculpatul M.L., aflându-se sub influenţă bãuturilor alcoolice, s-a deplasat în camera minorei unde a întreţinut cu această relaţii sexuale. În momentul în care mama minorei a ajuns la locuintã, această i-a adus la cunostintã mamei sale, M.M., cele întâmplate, descriindu-i modalitatea comiterii faptei. Că urmare, numită M.M. a sesizat prin apelul de urgentã 112 organele de poliţie, care, deplasându-se la imobilul susnumitilor, i-au condus la sediul Postului de Poliţie Zorleni pentru cercetări. În drept, s-a reţinut cã fapta inculpatului M.L. întruneşte elementele constitutive ale infracţiunii de viol. Referatul cu propunere de luare a mãşurii arestãrii preventive a fost înaintat Judecãtorului de drepturi şi libertãţi din cadrul Judecãtoriei Bârlad, care prin încheierea din dată de 12 decembrie, a admis propunerea Parchetului de pe langã Judecãtoria Bârlad”, a precizat procurorul de caz, în referatul cu propunerea de arestare preventivã a lui Licã Melinte.

Mama fetiţei este în stare de şoc după cele întâmplate: “Nu vreau decât sã-l întreb ce-a fost în mintea lui?”, a spus femeia.