Evenimentul ZileiInternationalȘocant! Fată abuzată de șase tineri, veniți să o salveze de un violator

Șocant! Fată abuzată de șase tineri, veniți să o salveze de un violator

Șocant! Fată abuzată de șase tineri, veniți să o salveze de un violator
Aflată în căutarea unui loc de muncă, o fată a fost ademenită de o cunoștință, într-un parc, unde a abuzat de ea. Strigătele victimei au fost auzite de șase tineri care, după ce l-au pus pe fugă pe agresor, au batocorit-o, la rândul lor, pe tânără.

Cazul șocant în Uttar Pradesh, un stat din estul Indiei. O fată a fost chemată de o cunoştinţă să stea de vorbă într-un parc. Tânăra, care este analfabetă, îl rugase pe prietenul respectiv să o ajute să își găsească un loc de muncă, transmite Antena 3.

Când a ajuns la întâlnire, însă, individul a tras-o, cu forța, într-un tufiş, unde a abuzat de ea. Șase tineri, care se aflau în apropiere, au auzit strigătele fetei. Ei au salvat-o din ghearele bestiei şi l-au pus pe fugă pe agresor.

Salvatori transformaţi în abuzatori

În loc să o ajute, însă, și se reclame fapta, cei șase tineri au abuzat-o, la rândul lor, pe tânără. Patru dintre ei au fost arestaţi în Uttar Pradesh, iar doi sunt căutaţi, transmite siasat.com.

„Tânăra este analfabetă și căuta un loc de muncă. Ajunsese în parc pentru a se întâlni cu un prieten care îi este cunoscut și fratelui ei. El i-a asigurat ajutorul în găsirea unui loc de muncă și i-a cerut să se întâlnească cu el în parc, unde a încercat să o violeze”, a precizat un oficial al Poliției din Buddha Gautam Nagar.

Arestările au fost făcute după ce victima a reușit să ajungă la o secție de poliție și a povestit ce i s-a întâmplat.
Victima a fost trimisă pentru examinare medicală și i-a fost oferită consiliere juridică.


Accesează: