De departe, cel mai așteptat „meci” este cel dintre Pro Tv și Anten 1, posturi obișnuite să lupte an de an pentru locul 1 în topul audiențelor. Așa e și acum, numai că avem un rezultat surpriză – serialul Vlad, lider de obiocei în opțiunile telespectatorilor, a fost depășit de …Chefi la cuțite! Iar diferența crește pe măsură ce show-ul culinar de la Antena 1 se „bate” cu Masterchef, emisiunea similară a Pro Tv-ului!

Practic, nu greșim dacă scriem că Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu i-au făcut KO pe bucătarii Pro Tv-ului! Masterchef pierde teren și ajunge chiar pe 3, fiind depășit și de Kanal D, scrie paginademedia.ro.

Dar, să lăsăm cifrele zilei de luni să vorbească.

  • Public national Vlad, deja la al treilea episode noul sezon, a fost urmărit de 1,36 milioane de români în fiecare minut. În același timp, Chefi la cuțite ținea aproape, cu doar 50.000 de telespectatori în urmă;
  • Public urban – Chefii trec peste Vlad la orașe – 730.000 de telespectatori față de 630.000 la Pro;
  • Public commercial – și aici Chefi la cuțite preia puterea, iar Vlad cade pe 2.

Se remarcă un amănunt cât se poate de interesant: pe intervalul orar de intersecție al celor două show-uri culinare, diferența în favoarea Antena 1 este confortabilă. Mai mult, la nivel national, Masterchef este și mai jos, pe locul 3, după Kanal D.