Evenimentul ZileiMondenȘoc în media. Vedetele, date afară în urma unei ședințe-fulger! Ce se întâmplă în trust?

Șoc în media. Vedetele, date afară în urma unei ședințe-fulger! Ce se întâmplă în trust?

Șoc în media. Vedetele, date afară în urma unei ședințe-fulger! Ce se întâmplă în trust?
Audiența rămâne singurul director care contează în orice televiziune.

Iar cine nu atinge cifrele potrivite, își poate lua adio de la locul de muncă, indiferent de nume, faimă sau capacitatea profesională! S-au convins de asta două supervedete ale radioului românesc, care nu de multă vreme cochetau și cu lumea televiziunii.

Conducerea Antenei Stars a decis să-i dea afară pe Popescu și Flick, prezentatori la „Star Matinal” și băieți extrem de apreciați în radio și online! Pentru șefii Intact, asta nu a contat câtuși de puțin, dovadă că decizia de concediere a venit brusc, rapid și fără posibilitatea de „apel”.

Flick și Popescu au ajuns șomeri fiindcă conducerea Antenei Stars s-a arătat dezamăgită de prestația lor, la fel ca o parte a publicului fidel. Iar când se ajunge aici, cifrele audienței sunt cel mai bun avocat. Sau cel mai prost, în cazul celor doi, căci rating-ul Star Matinal ar fi fost gripat în ultima vreme, scrie cancan.ro, care dă de înțeles că telespectatorii au migrat spre alte emisiuni concurente.

Flick, amendă în trafic

În altă ordine de idei, chiar dacă s-a făcut atât tam-tam în mass-media pe seama noilor amenzi rutiere, Flick tot n-a fost cuminte.

Drept urmare, s-a ales cu o amendă serioasă pentru folosirea telefonului mobil în timpul conducerii autoturismului!

Povestește chiar îndrăgitul „poet de buzunar” ce a pățit: „Sunt tras pe dreapta pe Kiseleff de către un domn poliţist pe scuter, care m-a prins cu telefonul în mână în timp ce, bineînţeles, căutam o adresă pe Waze. Trebuie să merg să semnez un contract. Uite cum plătesc amenda printre primii”.


Accesează: