Siya Kakkar, adolescenta în vârstă de 16 ani, care a uimit internauții de pe Tiktok a fost găsită moartă în locuința familiei sale din New Delhi, India

Era celebră pe platforma de streaming video TikTok, cu peste 2 milioane de urmăritori.

Fata s-a sinucis pe data de 24 iunie, fapt confirmat și de managerul ei, Arjun Sarin.

„A fost o fată cinstită, iubitoare de distracție și sunt șocat de acest incident și o voi aminti mereu ca pe o mare artistă”, a spus Sarin.

Anchetatorii au constatat că adolescenta s-a sinucis în jurul orei 21.00 (ora 18.30, ora României). Sinuciderea ei a fost comparată cu moartea popularului actor de la Bollywood, Sushant Singh Rajput, şi, de asemenea,a provocat un şoc în social media, aducând în prim-plan dezbateri cu privire la depsresia suferită de tineri în timpul pandemiei de Covid-19.

Poliția din Delhi, care ar fi confiscat telefonul lui Kakkar pentru a investiga cazul, a transmis că fata s-ar fi confruntat cu o depresie cauzată de măsurile de izolare instituite pentru limitarea răspândirii coronavirusului.

„Familia ei este în stare de șoc și a solicitat confidențialitate”, a declarat un reprezentant al forțelor de ordine pentru presa locală din New Delhi.

Kakkar a urcat pe platform, miercuri, ultimul videoclip la care a avut peste 2 milioane de vizualizări. Cele mai multe videoclipuri constau în playback, recrearea memelor populare și scurte momente de comedie.

Ultimul clip încărcat pe TikTok de ea înainte de a se sinucide a fost cu 20 de ore înainte de a-şi lua viaţa.

Martea lui Siya Kakkar a fost confirmată de managerul acesteia, Arjun Sarin.

Moartea lui Siya Kakkar a fost anunțată în mass media de managerul ei, Arjun Sarin.

„Trebuie să fie o problemă de natură personală… în privinaț muncii lucrurile mergeau bine. am schimbat câteva cuvinte cu ea, seara trecută, pentru un proiect, și părea în regulă. eu și compania mea Fame Experts manageriem o mulțime de artiști, iar Siya era un mare talent. Mă îndrept acum spre casa ei, în Preet Vihar”, a comentat acesta, potrivit stirileprotv.ro