Evenimentul Zilei > Actualitate > ȘOC în Cupa Spaniei. Real Madrid a ratat calificarea în SEMIFINALE, după un retur DRAMATIC la Vigo
ȘOC în Cupa Spaniei. Real Madrid a ratat calificarea în SEMIFINALE, după un retur DRAMATIC la Vigo

ȘOC în Cupa Spaniei. Real Madrid a ratat calificarea în SEMIFINALE, după un retur DRAMATIC la Vigo

Real Madrid a fost eliminată, miercuri, din „sferturile” Cupei Spaniei, după ce a remizat, scor 2-2, în deplasare, cu Celta Vigo. În tur, „galacticii” pierduseră cu 1-2.

Celta Vigo a dat lovitură în „dubla” cu Real Madrid și a obținut biletele pentru semifinalele Cupei Spaniei. După ce în tur pierduseră pe „Santiago Bernabeu”, scor 1-2, „galacticii” au remizat, miercuri, în deplasare, scor 2-2. Gazdele au deschis scorul după ce Luiz Danilo a marcat în propria poartă (44), iar Real a egalat în partea secundă, prin Cristiano Ronaldo (62). Celta a mai punctat datorită lui Daniel Wass (85), iar Lucas Vasquez a stabilit scorul final în minutul 90. Tot miercuri, Atletico Madrid remizat la Eibar, scor 2-2, și s-a calificat în semifinale, pentru că în tur se impusese cu 3-0. În penultimul act va evolua și Deportivo Alaves, echipă care a trecut de Alcorcon (2-0 și 0-0), iar careul de ași va fi stabilit după meciul Barcelona – Sociedad, ce se va disputa joi (în tur, 1-0 pentru catalani).