Soarta Realităţii, la mâna Securităţii

Soarta Realităţii, la mâna Securităţii

CULISELE BĂTĂLIEI PENTRU INFLUENŢĂ ÎN MASS-MEDIA. Noul administrator judiciar al Realitatea Media este un fost ofiţer de Contrainformaţii, Vasile Căciulă, actual Deleanu, apropiat al patronului Antenelor.

Evenimentul zilei vă prezintă încurcatele iţe în urma cărora Realitatea TV a ajuns, culmea ironiei, la mâna patronului Antenelor concurente, Dan Voiculescu. Războiul iscat între fostul patron Sorin Ovidiu Vîntu şi managerul pe care l-a desemnat, Sebastian Ghiţă, s-a mutat în curtea lui Elan Schwartzenberg, odată ce acesta a preluat majoritatea acţiunilor Realitatea Media. Cum nu a reuşit să ajungă la o înţelegere cu managerul Ghiţă, Schwartzenberg a solicitat instanţei ca Realitatea Media să fie administrată judiciar, pentru aceasta fiind numită compania Rovigo SPRL. Aceasta este controlată de Vasile Deleanu, fost Căciulă, ofiţer de Contrainformaţii înainte de '89, la Întreprinderea de Comerţ Exterior (ICM) Vitrocim, unde Dan Voiculescu era şef de birou. În timp ce Voiculescu declară că Deleanu îl urmărea, Ghiţă susţine că cei doi sunt, de fapt, prieteni.

Pe fir se interpune şi Arin Stănescu, lichidator al Petromservice-ului controlat de Sorin Ovidiu Vîntu şi Liviu Luca, dar şi al mai multor bănci al căror faliment poartă marca SOV. Răspunzând speculaţiilor care afirmă că în spatele lui s-ar afla alte persoane, Elan Schwartzenberg declară că deţine 92% dintre acţiunile Realitatea Media şi că "orice om e liber să declare că e în spatele meu sau în faţa mea, însă actele arată altceva". Citiţi şi:

  • Elan Schwartzenberg: "Cimitirele sunt pline de oameni de neînlocuit"
  • Sebastian Ghiţă: "Schwartzenberg şi Vasile Căciulă vor falimenta Realitatea"
  • Sebastian Ghiţă şi Elan Schwartzenberg îşi împart angajaţii
  • Ghiţă: "Viitorul Realitatea Media e falimentul"

Ne puteți urmări și pe Google News