Evenimentul Zilei > Actualitate > SMILEY îşi SPULBERA concurenţa. Ce PREMIU important a CÂŞTIGAT vedeta
SMILEY îşi SPULBERA concurenţa. Ce PREMIU important a CÂŞTIGAT vedeta

SMILEY îşi SPULBERA concurenţa. Ce PREMIU important a CÂŞTIGAT vedeta

Smiley a fost desmenat bărbatul anului 2018 în cadrul Galei Unica. Artistul a mulţumit tuturor celor care care l-au votat, reuşind astfel să-i depăşească pe ceilalţi doi nominalizaţi, Cove sau Vladimir Drăghia.

La această categorie au mai fost nominalizaţi şi Liviu Teodorescu, Gabriel Coveșeanu, Corneliu Ulici, Denis Boabeș (The Motans), Cornel Ilie (Vunk), Alex Petricean (bucătar) și Vladimir Drăghia.

 „Mulţumesc, Unica România. Mulţumesc, oamenii lui Smiley pentru voturi”, a fost mesajul pe care Smiley l-a postat pe contul său de Instagram, alături de trofeul pe care l-a primit.

În cadrul galei, au fost premiaţi mai mulţi artişti, precum: Raluca Băraru „Artistul Anului 2018”, Andreea Balaban „Social Media Star”, Stephan Pelger „Designer la Modă”, Mădălina Gidiuţă „Femeia de Carieră a Anului”, Andreea Berecleanu „Beauty Icon”, Andreea Bălb „Cea mai Populară Copertă”, Alina Eremia „Fashion Icon”, Alexandru Dima „Implicare Socială”.Evenimentul a fost prezentat de Cătălin Măruţă şi Amalia Enache.

„E o combinaţie neaşteptată pentru că este prima dată când noi prezentăm un astfel de eveniment împreună. Ne-am simţit foarte bine şi ne-am înţeles foarte bine. De fapt, noi ne-am mai întâlnit de mai multe ori în emisiunea mea, ori în Pro TV, şi ne-am descurcat foarte bine. Aşa cred, cel puţin.

Eu chiar mă bucur şi, de acum încolo, putem prezenta noi. Nu toată ziua cu Dragoş Bucurenci. Ştim să ne completăm, avem unele glume pe care poate unii nu le-au înţeles. Ea a venit cu calmul, eu sunt mai efervescent. E doamnă elegantă, care arată foarte bine şi care a dat tonul. Doamna a dat tonul şi domnul a continuat”, a declarat lui Cătălin Măruţă la finalul evenimentului, scrie stirimondene.ro.

FOTO: Facebook