Evenimentul Zilei > Monden > Smiley, sedus de o femeie după ce Gina Pistol a născut. Există dovezi şi martori
Smiley, sedus de o femeie după ce Gina Pistol a născut. Există dovezi şi martori

Smiley, sedus de o femeie după ce Gina Pistol a născut. Există dovezi şi martori

La câteva zile după ce Gina Pistol a născut, Smiley i-a spus unei femei că o iubeşte şi ulterior a explicat că nu regretă exprimarea având în vedere cât de frumoasă este resepctiva.

Smiley, sedus de o femeie după ce Gina Pistol a născut. Există dovezi şi martori. Este vorba despre Imola Mate, o concurentă de la Românii au talent, show-ul la care Smiley asigură atmosfera în culise alături de Pavel Bartoş. Ei i-a spus artistul că o iubeşte. Cum s-a ajuns aici?

Imola Mate a impresionat juriul cu actul artistic în sezonul 11 Românii au talent. Jurații au fost impresionați de Imola Mare, o unguroaică foarte frumoasă şi cu o voce pe măsura frumuseţii.

Andi Moisescu, Andra, Alexandra Dinu și Florin Călinescu n-au avut nicio şansă în faţa farmecelor Imolei. Şi nici Smiley, care a dat dovadă de un moment de sinceritate ce merită toată aprecierea.

Mai ales în condiţiile în care a devenit tătic cu acte-n regulă. Şi nu e puţin lucru ca un familist să-i spună unei străine că o iubeşte…

Smiley, sedus de o femeie după ce Gina Pistol a născut

Primul care a reacţionat a fost Florin Călinescu: „Tu eşti de un talent şi de o profunzime pe care habar nu ai că le ai. Ţi-a dat Dumnezeu frumuseşte şi un corp pe măsură, ai şi talent muzical. Ştii că eşti frumoasă, ştii că că arăţi bine.”

Ulterior, a cedat şi Smiley: „Eu am observat trăirile de la final şi trecerea de la… a fost aşa o stare de extaz la final. Revenind la ce ai cântat mi-a plăcut foarte mult prima parte, ai o voce foarte interesantă, un timbru vocal special şi mi-ar fi plăcut să se dezvolte piesa şi în a doua parte tot pe timbrul iniţial.”

„La final ce spui tu unei unguroaice, ce te-am învăţat?”, l-a întrebat Pavel Bartoș pe bunul său prieten. „Szeretlek!”, care înseamnă „Te iubesc!”, în limba maghiară.

Smiley i-a întrebat pe colegii de la masa juriului: „Szeretlek înseamnă Te iubesc?” Andra Măruță l-a lămurit. „Yes, am zis bine. E şi frumoasă şi are o voce frumoasă”, a fost replica lui Smiley, care nu regretă fapta. Ar fi interesant de aflat ce reacţie a avut Gina Pistol despre această declaraţie despre tot ceea poate însemna frumuseţea artistică…

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.