Evenimentul Zilei > EVZ Special > Smiley și trecutul fierbinte al Ginei Pistol. Replica lui Bobonete face toți banii
Smiley și trecutul fierbinte al Ginei Pistol. Replica lui Bobonete face toți banii

Smiley și trecutul fierbinte al Ginei Pistol. Replica lui Bobonete face toți banii

La noua emisiune online moderată de Smiley, actorul Mihai Bobonete a avut o intervenție delicată. I-a reamintit lui Smiley de episodul Playboy din viața iubitei lui.

Smiley și trecutul fierbinte al Ginei Pistol! Invitat în prima ediție a show-ului, Mihai Bobonete a adus în discuție un moment controversat din trecutul partenerei lui Smiley, potrivit Cancan.

Mihai Bobonete și Răzvan Fodor sunt vedetele care au inaugurat noua emisiuni online a lui Smiley „8,8 și ceva, FIX”. Toți părinți de fete, bărbații au discutat despre noul rol al cântărețului, cel de tată. Printre glume și povești, Bobonete l-a tras de urechi pe iubitul Ginei Pistol, aducând în atenție apariția vedetei în revista pentru adulți Playboy.

Smiley și trecutul fierbinte al Ginei Pistol. „Când o să vadă pozele cu mă-sa din Playboy, o să-i rupă pe ăia la școală”

„Dacă o să aveți un băiat, că Gina n-a greșit. Când o să vadă el pozele cu mă-sa din Playboy, o să-i rupă pe ăia la școală”, a glumit Bobonete. Smiley a râs generos la cele spuse de actor, fără a comenta în vreun fel episodul, dar atitudinea lui

„O să vezi cât de importantă este întâlnirea cu fiica ta și cât de mult o să vrei să ajungi acasă. Nu există lucru mai important și asta o s-o retrăiești în tot ceea ce faci ca proiecte”, i-a mai spus vedeta Pro TV lui Smiley.

Răzvan Fodor a oferit sfaturi de parenting. ”Fă-ți o bolceguță de complimente pentru Gina”

Și Răzvan Fodor, tată de fată, a fost generos cu sfaturile în onoarea noului rol al lui Smiley. „Trebuie să te gândești la relaxarea și sănătatea ei, a mamei, la cap. Trebuie să-ți împarți timpul în așa fel încât să aibă răgaz, să aibă o zi a ei. Tot pentru Gina, fă-ți o bolceguță de complimente.”, i-a spus muzicianul lui Smiley.

Vedeta Antenei 1 a născut marți o fetiță, la o clinică privată. Smiley le-a întâmpinat pe cele mai importante prezențe feminine din viața lui cu două buchete imense de flori.

Citește și Exclusiv. Ce-și-dorește cel mai mult Gina Pistol