Smiley și trecutul fierbinte al Ginei Pistol! Invitat în prima ediție a show-ului, Mihai Bobonete a adus în discuție un moment controversat din trecutul partenerei lui Smiley, potrivit Cancan.

Mihai Bobonete și Răzvan Fodor sunt vedetele care au inaugurat noua emisiuni online a lui Smiley „8,8 și ceva, FIX”. Toți părinți de fete, bărbații au discutat despre noul rol al cântărețului, cel de tată. Printre glume și povești, Bobonete l-a tras de urechi pe iubitul Ginei Pistol, aducând în atenție apariția vedetei în revista pentru adulți Playboy.

Smiley și trecutul fierbinte al Ginei Pistol. „Când o să vadă pozele cu mă-sa din Playboy, o să-i rupă pe ăia la școală”

„Dacă o să aveți un băiat, că Gina n-a greșit. Când o să vadă el pozele cu mă-sa din Playboy, o să-i rupă pe ăia la școală”, a glumit Bobonete. Smiley a râs generos la cele spuse de actor, fără a comenta în vreun fel episodul, dar atitudinea lui

„O să vezi cât de importantă este întâlnirea cu fiica ta și cât de mult o să vrei să ajungi acasă. Nu există lucru mai important și asta o s-o retrăiești în tot ceea ce faci ca proiecte”, i-a mai spus vedeta Pro TV lui Smiley.

Răzvan Fodor a oferit sfaturi de parenting. ”Fă-ți o bolceguță de complimente pentru Gina”

Și Răzvan Fodor, tată de fată, a fost generos cu sfaturile în onoarea noului rol al lui Smiley. „Trebuie să te gândești la relaxarea și sănătatea ei, a mamei, la cap. Trebuie să-ți împarți timpul în așa fel încât să aibă răgaz, să aibă o zi a ei. Tot pentru Gina, fă-ți o bolceguță de complimente.”, i-a spus muzicianul lui Smiley.

Vedeta Antenei 1 a născut marți o fetiță, la o clinică privată. Smiley le-a întâmpinat pe cele mai importante prezențe feminine din viața lui cu două buchete imense de flori.

Citește și Exclusiv. Ce-și-dorește cel mai mult Gina Pistol