Evenimentul Zilei > Monden > Răzvan Fodor știe la detaliu secretele unui mariaj fericit
Răzvan Fodor știe la detaliu secretele unui mariaj fericit

Răzvan Fodor știe la detaliu secretele unui mariaj fericit

Prezentatorul show-ului Burlacul, Răzvan Fodor, e o raritate. „Bărbatul perfect și femeia perfectă există”.

Răzvan Fodor știe la detaliu secretele unui mariaj fericit și o dovedește din plin. E căsătorit de 10 ani cu aceeași femeie și par mai fericiți ca oricând împreună.

Cel de-al șaselea sezon al emisiunii Burlacul va avea premiera vineri, 5 martie, de la ora 20.30, la Antena 1. Andi Constantin este pregătit să plece în cea mai importantă călătorie din viața sa, la capătul căreia speră să își găsească aleasa inimii, iar cel care îi va fi alături va fi gazda emisiunii, Răzvan Fodor, care promite că îi va împărtăși din experiența sa.

Mai exact, Fodor susține că există parteneri perfecți. Totul e să se descopere, iar apoi să evolueze împreună. Ca și el și soția sa.

Cea mai prețioasă lecție

Căsătorit de mai bine de zece ani, Răzvan Fodor promite că îi va împărtăși lui Andi din experiența sa, pentru a-l ajuta să ia cea mai bună decizie, scrie retetesivedete.ro.

„Cred că cea mai prețioasă lecție pe care am învățat-o a fost că bărbatul perfect și femeia perfectă există atunci când dai de el sau de ea. Dar pentru acel moment, pentru acea întâlnire tu trebuie să fii pregătit! Dacă de-a lungul vieții nu te-ai antrenat în sensul acesta, nu vei ști ce să ceri de la o femeie sau de la un bărbat, nu vei ști ce calități ai vrea de la omul de lângă tine.

Și așa se întâmplă ca după doi-trei ani de relație să ajungi într-un moment de răscruce, să îți dai seama că nu te potrivești cu acea persoană. Acela este momentul în care oamenii sunt decepționați și pot rămâne cu impresia că nu există pereche perfectă. Ba da, există!”, spune Răzvan Fodor.

Răzvan Fodor știe la detaliu secretele unui mariaj fericit

Artistul și gazda emisiunii Burlacul, care va avea premiera vineri, 5 martie, de la ora 20.30, la Antena 1, mărturisește că potrivirea perfectă între el și soția sa, Irina, este cel mai bun ingredient al unei căsnicii fericite.

”Am dat nu doar de persoana potrivită, ci de cea care s-a mulat perfect, care își dorea aceleași lucruri ca și mine. Ne dorim aceleași lucruri, aceleași vacanțe, mâncăm același lucru, avem aceleași plăceri și hobby-uri, iar dacă toate acestea sunt în ADN-ul familiei, nu au cum să nu funcționeze.

Având aceleași plăceri cu nevastă-mea, e clar că la noi în casă e mereu pace și armonie. Dacă toate lucrurile acestea le vorbești și le comunici de la început cu persoana de lângă tine sau chiar și cu persoana care apare în viața ta, chiar dacă încă nu știi încotro duce drumul, nu vei da greș niciodată”, a mai spus Răzvan Fodor.

„Nu m-am atins de ea, mult timp”

Într-un moment de sinceritate, acum doi ani, artisul a mărturisit că nu s-a atins de Irina mult timp. „Nu m-am atins de ea, mult timp. Am avut o răbdare titanică, dar mi-am zis că fata asta merită, că are ea ceva special”. După șase luni de relație, cei doi au plecat în prima vacanță împreună.

„Am plecat o lună de zile în India, doar cu un bagaj în spate… Ea nu mai zburase niciodată cu avionul, până atunci. Mi-a plăcut inocența asta a ei, sinceritatea ei. După luna aia de zile, am zis că ea trebuie să fie soția mea… Și am cerut-o„. a spus Fodor.

Răzvan Fodor, în stilul său caracteristic, a scris un comentariu pe o rețea socială, dezvăluind, mai în glumă, mai în serios, secretul mariajului său. „Pentru o căsnicie trainică, executați zilnic: 4-5 pupături, dintre care unul să fie cât de cât franțuzesc, minimum 2 „te iubesc” pe zi, dar nu prea mult, ca să nu devii libidinos și, opțional, câteva ciupituri de fund (eu așa fac). P.S: asta e rețeta perfectă, nici mai mult, nici mai puțin. Mergeți pe mâna mea”,  – a scris Răzvan Fodor.