Smiley, după ce a devenit tătic, a lansat cea mai emoţionantă melodie pe care a dedicat-o fetiţei sale. Piesa se numeşte „Până la tine”
Melodia lui Smiley  se vrea o declarație de iubire pentru fiica lui și a Ginei Pistol.

Smiley, după ce a devenit tătic, a lansat cea mai emoţionantă melodie

Vineri, 12 martie 2021, Smiley a lansat piesa „Până la tine”. Este melodie cu un mesaj emoționant pentru fiica lui și a Ginei Pistol. Micuța s-a născut marți, 9 martie 2021. Versurile sunt mai degrabă o declarație de iubire pentru fetița sa:
„Inima mi-a zis că ai sosit
Cine-s eu să o contrazic?!
Ai adus Soarele cu tine,
Pentru noi e răsărit.
Mi-ai arătat că până acum eu n-am iubit pe nimeni,
Pe nimeni până la tine”.
După cum puteţi remarca în  videoclip, solistul apare într-o expoziție de tablouri care cuprind momente importante din cariera sa. În final Smiley montează pe perete cea mai recentă schiţă cu privire la momentul fericit din viaţa sa.
„Am încercat să găsesc o formulă cât mai simplă și mai directă de a ilustra sentimentul melodiei. De a transmite că momentul în care întemeiezi o familie este ceva unic și că bucuria acestui moment este mult mai mare decât tot ce ai trăit până atunci.
De aici și metafora vizuală pe care am ales să o folosim. A fost o plăcere și o premieră să lucrez direct cu Smiley în relația de regizor-actor și suntem foarte bucuroși de ce am realizat”, a declarat artistul Dorian care semnează regia clipului „Până la tine”, alături de Nicu Drăgan, editor și director de imagine, scrie unica.
Melodia a luat naştere chiar în casa sa de producţie: Co-producție HaHaHa Production. „Până la tine” este practic mesajul său de „bun venit” pe lume a fetiţei sale.
După urcarea clupului pe contul său în doar câteva ore a avut 251.091 vizualizări şi 18K aprecieri. Iar comentariile curg din partea fanilor săi.