Evenimentul Zilei > Justitie > ŞMECHERUL CU TOUAREG putea omorî un om, dar a fost ELIBERAT ÎN SECRET. Detaliile manevrei, ceva TIPIC ÎN ROMÂNIA
ŞMECHERUL CU TOUAREG putea omorî un om, dar a fost ELIBERAT ÎN SECRET. Detaliile manevrei, ceva TIPIC ÎN ROMÂNIA

ŞMECHERUL CU TOUAREG putea omorî un om, dar a fost ELIBERAT ÎN SECRET. Detaliile manevrei, ceva TIPIC ÎN ROMÂNIA

Iulian Sănducu a devenit celebru după ce a lovit intenţionat un Logan în zona Fântânii Mioriţa din Capitală, în urmă cu aproape un an, dar o decizie recentă a magistraţilor l-a readus în prim-plan pe cel care mai este cunoscut şi sub titulatura “şmecherul cu Touareg”.

Conform cancan.ro, Iulian Sănducu a fost eliberat din arest, cu toate că a fost pedepsit pentru tentativă de omor. În cele din urmă, se pare că magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au fost înduplecaţi de numeroasele cereri de eliberare şi l-au plasat, printr-o decizie definitivă, în arest la domiciliu.

Sănducu a fost controlor de zbor la Romatsa şi este cunoscut ca un impătimit al vitezei. La doar câteva zile de la accidentul care a revoltat românii, individul a fost depistat de radar cu 120 de kilometri la oră, pe motocicletă.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/aCVFfUvYCOc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>